Nye bilder av Justin og Moshe i California

 

Nye bilder av Justin og Moshe :) De var sammen i går (18.04) i California!

- Lene

 

RESPEKTLØST!

Jeg forsvarte Justin på Baby-videoen som ligger på youtube, og dette fikk jeg till svar fra en russer:

"DIE YOU FUCKING JB FANGIRLS MORON SCUMBAG FILTHY ANIMALS,THE HATERS AINT JEALOUS AND THEY ARE NORMAL,SUCK MY DICK YOU LITTLE TEENAGE WHORE!!!"

FY FAEN så respektløs de går an å bli! Jeg er sjokkert over hvor fucked up i hodet visse mennesker er! Og han var VOKSEN. Jah, da vet vi hvordan han dømmer folk..

Og så skrev jeg at jeg gledet meg til å høre Boyfriend når den kommer ut på en av opptakene som Ellen DeGeneres la ut på sin side, og dette fikk jeg tilbake:

"dont make me start ridin yo big i ♥ J.B lookin ASS"

WOW.

Jeg kjenner jeg blir rimelig forbanna når sånne idioter som ikke engang vet hva jeg heter kommer å sier sånne ting til meg. De er så fryyyktelig kule over tastaturet! Vedda på at de ikke hadde turt å snakka sånn til meg rett i trynet.. Jeg er dritsint, irritert, og ikke minst lei meg for at folk bare kan slenge dritt akkurat sånn som de vil. De kjenner ikke Justin! Vedder også på at de ikke vet hvor gammel Justin er engang. MEN JEG SNUR RYGGEN TIL NEGATIVITET! Selv om Jeg blir såret av det som har blitt skrevet til meg, om at jeg blant annet er et skittent fyr, og at jeg er en tenåringshore.. jeg mener, wtf? Og DE skal liksom være voksne?! LOL. :)

Har du fått slike kommertarer på youtube før?

- Lene 

Om meg ( Tina Marie )

Hei alle sammen! Jeg er ny her på http://jdbnorge.blogg.no !

 Her er litt om meg ↓

♥ Jeg heter Tina, og er født 24. januar 1997
♥ Jeg kommer fra en plass som heter Lura, en plass i Sandnes
♥ Jeg har lyst hår, og blå øyne
♥ Jeg har vært en belieber siden den første singelen '' One Time '', kom ut i 2009
♥ Favorittfargene mine er blå og lilla
♥ Jeg har danset hiphop i 2 år
♥ Jeg spiller piano og synger
♥ Det jeg elsker ved Justin er stemmen, personligheten, smilet hans, hans øyne og ikke minst hans omtanke til andre mennesker!

Justin har et stoort hjerte og er en stor innspirasjon!

Her på bloggen vil jeg bidra med Bieberfacts og vanlige nyhetsinnlegg!

Ny blogger!

Da har jeg endelig klart å ansette en ny fastblogger! Hun heter Tina Marie og er 15 år :D
Hun kommer til å lage ett innlegg om seg selv om litt, så dere kan bli litt bedre 'kjendt' med henne!
Ønsk henne velkommen, folkens- Lene 

NYTT DESIGN!

Da har kjempesøte Malin, som blogget på bloggen før, laget ett nytt og fresht design til JDBnorge! Denen gangen ble hovudfargen lilla, av den grunn fordi det er Justin's favorittfarge :)
Jeg elsker det hvertfall! TUSENTAKK MALIN!

Hva synst du om det nye designet?

- Lene 

#thatfeeling when...

#ThatFeeling when Justin Bieber follows you on twitter... I've had that feeling since May 21st 2011!

- Lene

Søker gjestebloggere/ny blogger!

Heisann kjære lesere!

Siden jeg er så og si den eneste aktive bloggeren her på JDBnorge, trenger jeg hjelp!
Jeg går som kanskje noen av dere vet, på medier og kommunikasjon på videregåande, og det krever store deler av fritiden min som egentlig burde gå til bloggen. Når jeg blogger, er det enten i en midttime, jobbpause eller bare en helt vanlig fridag/helg. Jeg prøver å skvise inn vertfall 5 innlegg om dagen, og kanskje mer om tiden strekker til. 

Siden jeg blogger alene, lurer jeg på om kanskje noen av dere hadde vært interessert i å blogge sammen med meg?Jeg søker en (kanskje to også) fast blogger, eller en gjestebloggere i en lengre periode. Du må svare meg på disse spørsmålene/kravene:

- Er du til å stole på, og kan du holde ting skjult (angående passord osv)?
- Hvor ofte kan du blogge? (Helst minimum 3 innlegg hver dag)
- Hvilke siden bruker du å finne info, bilder og videoer etc. om Justin? (gode og seriøse kilder)
- Er du 100% seriøs med å være en blogger på JDBnorge? 
- Skriv gjerne litt om deg selv, hvor gammel du er, hvor du kommer fra, hvilken skole du går på, hva gjør du på fritiden osv!
- Skriv gjerne hva som gjør deg til en kvalifisert JB-blogger, og hva som gjorde at du ble en belieber!

 Om du er interessert, kontakt meg HEEEER via innboks/melding på min personlige facebook, eller send en melding til JDBnorge Bloggerene sin side HEEEER, eller bare send en mail til lmf@live.no og svar på det som står ovenfor!

- Lene

Jeg tar en pause

Hei beliebers! Jeg tar en liten pause fra bloggingen, vet ikke helt hvor lenge. Dette gjør jeg pga. for lite tid, jobbing + skole. Håper dette går bra, og at de andre på bloggen tar og blogger enda mer :)


Gullgutten min <3

- Lene

GOD JUL!

Vil bare ønske alle våre hærlige lesere GOD JUL! Vi er så utrolig takknemmelige for att dere leser bloggen vår, og støtter med kommentarer, ris og ros! 
MARRY #BIEBERCHRISTMAS kjære beliebere, vi elsker dere <3

 

- Jentene bak bloggen

Beklager så mye!

I det siste har jeg hatt det utrolig travelt med skolen! Jeg går på medier og kommunikasjon, og der er det så mye å gjøre. Vi har sikkert trippelt så mye lekser som på ungdomsskolen, + mange innleveringer og prøver. Jeg beklager så mye for at jeg ikke har fått blogget, men denne gangen skolen bli førsteprioriteten. Jeg kommer til å blogge, men som dere kanskje har merket, ikke så mye som jeg gjorde før. Jeg håper også at dere respekterer dette :)
Dere er virkelig verdens beste lesere, og alle sammen på denne bloggen elsker dere!

- Lene

Jeg slutter

Jeg (Malin) blogger ikke på bloggen lenger, som dere kansje har sett. La bare ut en historie del nedom her. De andre vet passord på twitter, facebook osv, så hvis det er noe er det bare å spørre! Jeg kommer ikke til å ha noe med denne bloggen å gjøre lenger, og noen andre kommer til å legge ut de neste historie delene. Grunnen til at jeg slutter er vell så enkel som det at jeg ikke er så stor fan lenger. Jeg har gått over til andre grupper/artister og er nesten aldri innom Justin's twitter, eller noe sånt.. Jeg bryr meg rett og slett ikke lenger. Er trist å si det, men jeg er ingen belieber lenger. Jeg liker musikken hans, og er fortsatt en fan. Men alt som skjer i livet hans interesserer meg ikke lenger. 

Takk for meg! Jeg er utrolig glad for alle leserne og kommentarene vi har fått til nå. Setter utrolig stor pris på det! Bloggen hadde ikke vert her ennå, hvis det ikke hadde vert for dere. Jeg elsker dere ♥ Nå må dere bare fortsette å kommentere, stikke innom og støtte de andre her på bloggen og gi de motivasjon til å blogge videre! Jeg vet de setter utrolig stor pris på kommentarer osv ♥ 

Hvis det er noe dere lurer på, så kan dere kontakte meg på http://mindlessbehavior.blogg.no/. Dette blir mitt siste innlegg her på bloggen. Loveyouu ♥

-Malin

TUSEN TAKK, JUSTIN!

Jeg vil bare si; TUSEN TAKK, JUSTIN! Du ba meg si; never say never, og å aldri gi opp drømmene mine. Jeg trodde at livet mitt var over, så fikk jeg vite om deg. Jeg begynte å søke deg opp på google, høre mer på sangene dine.. og vet du hva? Det er jeg så glad for! Du overbeviste meg til å tro at det er alltid flere fisker i havet, og at det alltid finst en som liker deg for akkurat den du selv er. Tekstene dine, som du skriver med dine egne ord, har gitt meg så mye mening i livet, og jeg fortsatte å vokse. Stå på egne ben. Stå for mine egne meninger. Stå fram som den jeg egentlig er. Det har nå vist seg sånn, at du hadde rett, Justin! Det finst en for alle! Du ba meg om å ikke gi opp, og det gjorde jeg heller ikke. Jeg har stolt på deg, og støtta deg fra dag 1, og det er jeg nå så utrolig glad for! Det er helt ubeskrivelig hvor takknemelig jeg er! 

 Dette skriver jeg, fordi Justin har hjelp meg i en veldig vanskelig periode. En periode som har vært utrolig hard å komme gjennom. Men musikken, og tekstene, til Justin har inspirert meg så ufattelig mye til å fortsette med livet, og tro at det finst en der ute for alle sammen! Jeg er bare sååå lykkelig akkurat nå, fordi jeg har fått meg verdens beste kjærste! Og Justin har vært en stor del av det! Blir kanskje litt klisjè fordi jeg skriver dette her, men det er kanskje flere som har hatt det på samme måten som meg, og jeg håper at dette setter et lys i alle dere, slik at dere kan si til dere selv at det faktisk er en der ute som venter på akkurat deg! En som kommer til å elske deg for den DU er, ingenting annet! Om du har kjærlighetssorg, bare vent! Du vet ikke hvem som sitter og tenker på akkurat deg, akkurat nå! Ikke gi opp håpet, dream until your dreams come true, og NEVER SAY NEVER! Og husk, størst av alt er kjærligheten!


 

- Lene

Jeg skal til Tyrkia, og får ikke blogget!

Hei! Tenkte jeg bare skulle si ifra at jeg ikke får blogget på en uke (med mindre det er internett og data på hotellet), fordi jeg og min kjære mor skal til Alanya i Tyrkia, og vi skal vere der til torsdag i neste uke. Vi reiser i morgen tiiiidlig, og får ikke blogget noe spesielt i dag/kveld, siden jeg skal pakke osv.. Håper det går bra! Kos dere her i kaaalde Norge (ikke ta dette personlig, jeg elsker Norge, det er bare det at her jeg bor (og sikkert flere plasser i landet) er det lettere sagt drittkaldt)!  Hehe.. Jeg skal i allefall kose meg! Ser dere om en uke, beliebere! :)

Tommel opp for varmere strøk!Er noen av dere lesere i Alanya, Tyrkia, nå? Kanskje jeg kan møte dere? Det hadde vært utrloolig gøy! :D

- Lene

SPØRR

 

Vi har bare fått 6 kommentarer:O

vi trenger flere spørsmåler for at vi skal svare:)

spørr oss om hva som helst!

om oss eller justin eller bloggen...bare spørr:D

skriv spm her >>>http://jdbnorge.blogg.no/1309461266_sprsmlsrunde.html

-Jentene bag bloggen

 

Historie veldig lei oss!

Hei lesere, vi er kjempe lei oss for ikke det har kommet historie i dag.
Det er noen som sier vi ikke holder det vi lover, men det gjør vi. Men det er sånn at Malin som PLEIER og dele ut historie med dere er på camping tur og Aarani er i England. Og jeg vet ikke så masse hva de pleier og gjøre med historien så jeg er veldig lei meg for det!
Men når Malin kommer tilbake så skal jeg LOVE at det kommer flere deler så håper dree forsatt vil følge med.

Så håper dere skjønner problene våres.
- Roseey!

.....

Hello bloggen, detter er Rosey som skriver.
Aarani & Ida driver på historie, det jeg lurte på er kan dere værsåsnill og stemme på min kjole.
Link her " http://nelly.com/se/designyourdress/?obj=NcvYXf9GO2iWgi8hHKFurNhAwgY0n0X1ZJMvmIzy0YKe5FB0QEr6 "
Det hadde betydd masse for meg, vis ikke du finner den så må du bare bla nedover.

- Roseeey!

Info...

Hey lesere.
De fleste jentene som blogger bak denne bloggen er på ferie osv.. Så det kommer veldig få innlegger, men håper selvfølgelig at dere vil lese videre.
Aarani skal på Ferie til England, og Hana som er i hjemmelandet sitt ,også er det bare Ida og jeg som er hjeme og skal få prøve og blogge.
Som som historie og det skal vi se om vi får til.

Vis du du lurer på noe eller har noe og si så kontakt oss på:
Facebook: Jdb Norge Bloggerne
MSN: jdbnorge@hotmail.com
Formspring: www.formspring.me/jdbnorge
Også kan dere kommentere også da.
Lite blogging fra meg (Lene)

Jeg har nesten ikke internett nå, så det er grunnen til at jeg nesten ikke får blogget, sorry!!
 
Jeg har bursdag i dag, så jeg kan heller ikke sitte så mye på data, på grunn av familieselskap og venneselskap og alt, så jeg beklager! Men det blir skjærpings neste uke, det lover jeg! :D

- Lene 

Null blogging fra meg i dag

Hei kjære, søte lesere! Som dere kanskje har fått med dere, så går jeg i 10-ende, og i dag er det avsluttningsfest på skolen sammen med alle de andre i 10-ende på skolen min. Så jeg ville bare si ifra om at jeg ikke kommer til å blogge noe stort i hele dag pga. det. Håper det går bra!- Lene

Min Justin Bieber - vegg (Lene)

AnneLise Bakken lurte på om vi kunne legge ut bilde av vår Justin Bieber-vegg hvis vi hadde, så her kommer ett dritdårlig weblamera-bilde av min vegg :) Håper det er bra nok!Tror ikke jeg er helt ferdig enda.. Forresten, helt til venstre ser dere en linje med rosa skrift som går nedover. Det er sangene til Justin ;)

- Lene

Om meg (Lene)♥ Jeg heter Lene, og er født 3. juli 1995.
♥ Justin Bieber follower meg på twitter! (@leneflataker)
♥ Jeg kommer fra en plass på Sunnmøre som heter Ørsta, nærme Ålesund
♥ Jeg har brunt hår, og grå-blå-grønne øyne
♥ Jeg har vært en belieber siden 14. februar 2009, men var fan i noen månder før det
♥ Favorittfargene mine er lilla og hvit.
♥ Jeg har danset i 11 år (alt fra klassisk, til hiphop, til jazz, til stepping, osv..)
♥ Jeg er musikalsk (jeg spiller piano, gitar, og jeg synger, jeg har også spilt trommer og fiolin)
♥ Det jeg elsker ved Justin, er personligheten, stemmen, øynene, væremåten hans, at han virkelig bryr seg om familien, vennene og fansen sin, og han har føttene godt plantet på jorden! +++

Vi får en ny blogger!

Hei, dette er Malin. Vi får en ny blogger! Hun heter Lene , som også er vennina mi! Dere kan følge henne på twitteren hennes @leneflataker! Jeg kommer til å blogge mindre fordi jeg skal starte en Tokio Hotel blogg. Ja, jeg er fan av dem.. Siden det ikke er noen TH blogger på blogg.no tenkte jeg å ha en selv og får ikke tid til å blogge så mye her, så da tar Lene på en måte over for meg. Tenkte bare å si ifra.. Jeg kommer kansje tilbake for fullt igjen senere da.. Er ikke sikker. Men ikke missforstå dette, jeg er fortsatt en stoor fan av Justin! Belieber ♥

Legg oss til som venn på FACEBOOK

Lik siden vår HER

Og husk konkurransen HERhar endret konkurranse reglene litt.

.-Malin

JEG LAGER DESIGN

Liker du designet vårt og vil ha et selv? Jeg lager design! Send meg mail på malinnilam.l@hotmail.com eller legg meg til på msn, så snx vi der! :) ♥


To headere jeg har laget.

Jeg lager også bare headere, så det er bare å sende mail eller legge meg til på msn! Jeg liker også å bare bli kjent med nye bieber fans :D 

-Malin

INFO

Sorry for ingen nyheter og ingen deler av historien idag. Jeg (Malin) har vert i selskap til lille broren min, som ble 5 år! Og Hana får ikke blogget på grunn av data problemer. Samme med Ida. Så ingen har hatt mulighet til å blogge. Jeg lover at jeg kommer tilbake for fullt imorgen. SORRY!

Never Say Never♥, this is the best and cutest thing I?ve seen of... ♥SOMEBODY TO LOVE♥
♥

PS; Jeg begynner på Support Videoen imorgen. Bra noen har sendt inn bilde!

-Malin

SISTE FRIST!

Idag er det siste frist for å sende inn bilde til Support Videoen! Jeg håper mange blir med. Du kan lese mer om det HER-Malin

Min mening om Jelena

Vær enig med meg, uenig med meg. I dont care. Dette er min mening og det jeg tror. 

Justin og Selena er søte sammen, jeg sier ikke nei til det! De smiler og ler osv.. Men i begynnelsen trodde jeg det var falskt, altså et PR-stunt. Men etter de siste bildene tror jeg faktisk det er ekte. Kansje det var falskt i begynnelsen, men så har det blitt mer ekte etter hvert. Jeg liker ikke Selena, og jeg støtter ikke Jelena. Men jeg støtter Justin, og det kommer jeg alltid til å gjøre. Hvis Selena bare bruker ham på grunn av berømmelse så la henne gjøre det. Justin vokser opp og må lære av feilene han gjør. Jeg sier ikke at jeg vil han skal bli såret. Men forholdet deres er det ingenting vi kan gjøre med. 

Og jeg tror ikke de har sex. Fordi Justin har jo sagt at han ikke vil ha sex med noen før han gifter seg, eller har blitt skikkelig forelsket. Så hvorfor skal han ha sex med noen som ikke vil være sammen med ham i fremtiden? 

Just sayin'

Sier det igjen, dette var min mening. Være uenig med meg eller enig. Your choice. 

-Malin

Vær så snill! Hjelp meg!

Jeg har ikke tenkt å skrive et langt innlegg om at dere hjelpe meg på grunn av det og det. Men jeg lurer på om dere ville gjort meg en veeldig liten (stor for meg) tjeneste! Vær så snill å registrer dere på DENNE SIDEN!  Det tar max 3 minutt!

Hvis du trykker på 'Vinn I ♥ Justin Bieber genser' i menyen til høyre kommer du til en konkurranse for JB fans. Men kan dere gi linken til andre og spørr om de kan registrere seg? Hvis de ikke er Justin Bieber fans kan dere gi kun linken, hvis de er Justin Bieber fans kan du linke til konkurransen. Jeg hadde satt utrolig stor pris på det! 

Jeg prøver å få 500 til å registrere seg, så jeg får MacBook Pro, som er den perfekte redigerings pc! Jeg elsker å redigere videoer og bilder osv som dere kan se på youtube kontoen min og på bloggen min. Jeg har bare en mini pc som bruker minst 10 min på å bare åpne photoshop.. VÆR SÅ SNILL Å REGISTRER DERE HER OG GI LINKEN TIL ANDRE ♥

Btw, trekker vinner av konkurransen imorgen, blir kansje en eller to trøste premier også!

-Malin

Bli med i Support Video!

Jeg (Malin) har tenkt å lage en Support Video til Justin. Det er ikke en sånn video mange lager for å få Justin til Norge. Men det er en helt vanlig support video. 

En av mine videoer;

Dette var bare en video der jeg satt sammen forskjellige klipp og la til en sang. Jeg brydde meg ikke så mye om størrelse på klippene osv. 

Denne videoen blir mer seriøs. Det skal være en video der vi viser at vi støtter Justin 110% og vil være der for han uansett hva som skjer. Den skal vise han at vi elsker han. 

Og jeg tenkte å ha med fans. Så hvis noen av dere vil være med i videoen send bilde til jdbnorge@hotmail.com. Det skal være et bilde der du skriver hvorfor du er fan. Det kan være et bilde av han med tekst, eller et bilde av deg med tekst. På engelsk! IKKE legg inn twitter navn på bildet. Det skal jeg gjøre, sånn at det blir likt. Bare skriv twitternavnet deres i mailen med bildet. 

Siste frist til å sende inn bilde er 27 mai. Altså fredag neste uke.

Er det noe dere lurer på om denne videoen er det bare å spørre i dette innlegget!

TUSEN TAKK

Vi er på 19 plass på topplisten for gutter. (Justin - gutt) og på 1 plass i kommunen Agdenes! Ingen av oss bor der btw.

Vi må bare si TUSEN TAKK til dere fantastiske lesere som er innom bloggen vår! Dere er en av to grunner til at vi fortsetter å blogge. Vi setter utrolig stor pris på alle snille kommentarer osv. 

Dere kan fortsatt spørre oss om hva dere vil på formspring, linken finner dere til høyre i menyen. Konkurransen holder fortsatt på og husk å delta HER 

E-post adressen vår er jdbnorge@hotmail.com (ikke legg oss til på msn, vi bruker den bare til mail)

VI DIGGER DERE! ♥

-JDBnorge

Hva synes du om bloggen vår?

Vi på denne bloggen har veldig lyst å vite hva du liker, og hva du ikke liker med bloggen vår! 

Er det noe du vil ha mer av?
Er det noe du savner på bloggen vår?
Er det noe du ikke liker og som dere ikke vil ha her? 
Liker du historien?
Er vi flinke til å legge ut nyheter? Si hva DU mener om bloggen vår!

-JDBnorge

NYTT DESIGN

Nå har jeg, Malin laget helt nytt design! 


Husk konkurransen! Link i menyen til høyre.

Hva syns dere?

Jeg trenger DIN hjelp!

Hei! Det er Malin, som skriver dette innlegget. Sorry, hvis det er et veldig upassende innlegg og noen av dere mener sikkert at jeg ikke skal skrive om sånne ting på denne bloggen. Men jeg trenger deres hjelp!

Jeg trenger 500 til å registrere seg på DENNE siden. Viss jeg klarer å få 500 til å verve seg får jeg MacBook Pro, noe jeg hadde satt utrolig pris på! Jeg elsker å redigere bilder, videoer osv og da kunne jeg trengt MacBook Pro, noe jeg ikke har penger til å kjøpe selv. Jeg skal skrive et sånt innlegg på min egen blogg også, der du kan vinne noe hvis du registrerer deg. Mer info på imbluee.blogg.no. Den eneste dataen jeg har nå, er en mini pc på 10,1" noe som er sykt lite, så det er vanskelig å redigere. Så haddde satt UTROLIG stor pris på om dere ville registrere dere på DENNE siden. 

♥

-Malin

Malin, Justin Bieber bilder

Helloo! Det er jeg, Malin, som blogger! Jeg redigerer ofte bilder, og det er som oftest bilder av Justin. Viss du vil se bildene mine osv kan du stikke innom HER. Der legger jeg ut bilder og videoer som jeg redigerer/lager! Legg meg gjerne til som venn :D

-MalinOss bak bloggen!

hits