tweeets

Justin Bieber
  - DATO:
 • 31.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 23:40
 • - KATEGORI:
 • twitter
 • - KOMMENTARER: 1

Justin i en sumobryter-draktHahaha, fikk litt lættis når jeg så dette bildet! Det er godt å se at Justin kan ha det litt gøy inn i mellom all innspillingene til det nye albummet hans Believe og alle pressekonferanser, osv.. :)

Vet ikke når bildet kom ut, men jeg har ikke sett det før, så derfor legger jeg det ut :)
Og JA, det er Justin, til de som lurer :)

- Lene 

  - DATO:
 • 31.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 22:25
 • - KATEGORI:
 • Andre ting
 • - KOMMENTARER: 3

Selena og Justin har slått opp? JA!

I skrivende stund kom denne videoen ut for 2 dager siden. Han som er med i videoen sider at Selena og Justin har slått opp, og han forklarer hvordan han har fått vite det og hvordan de slo opp. Er ikke sikker på om det er sant eller ikke.. Hva tror du?

Hvis du tar innlegget, skriv at du fikk det fra oss ;)

- Lene

  - DATO:
 • 31.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 21:43
 • - KATEGORI:
 • Videoer
 • - KOMMENTARER: 6

KAOS: Justin måtte springe ut nødutgang under Selena's konsert!

Som dere vet så overrasket Justin Selena på konserten hennes i Florida. Men bare noen minutter etter at Justin var ferdig med å synge Favorite Girl, kom det flere hundre beliebere mot ham, så han noen livvakter (blandt annet Kenny), måtte springe ut nærmeste nødutgang (bakdør). Belieberene var så pågåande og opphisset på grunn av at Justin var der (noe som har blitt "helt" normalt). Litt ironisk at mennesker som var på konserten for å se SELENA, sprang i all hast for å se JUSTIN. Justin holdt også på å miste buksene, stakkars!

Beliebers gone wild: Livvaktene hadde en stor jobb når de skulle prøve å gjøre slik at fansen ikke kom for nærme Justin. 

Det er greit nok at alle belieberene elsker Justin, men å bare springe fra en konsert (der kjærsten til den som de springer etter, synger) er helt sykt! De burde oppføre seg skikkelig, og vise litt respekt, synst jeg iallefall!

- Lene

  - DATO:
 • 31.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 21:37
 • - KATEGORI:
 • Fans
 • - KOMMENTARER: 1

Alfredo: "This bathroom has FURRY WALLS!!"Haha! Det han mener er at på badrommet er det pelsteppe på veggen! :ø

- Lene

Bieberlovestory: The Atlanta Hood - Del 29

''Var ikke natten i Bahamas nok?'' sa Justin plutselig,noe som fikk deg til å skyve Drake bort fra deg med en gang. ''Justin...bro...jeg var ba-'' Justin avbrøt han ''Bare...kysser henne for andre gang. Det er kona mi. Du vet, jenta som nettopp føda mine to barn'' du følte deg awkward som bare satt der uten å si noe,og bare stirrer på tvillingene dine, de er på det andre siden av rommet. Du håpet på at dette ville bare blåse over. Du trengte ikke dette, ikke nå. Utmettelse spiste deg bort, huden din var blek og du så ut som du hadde blitt dratt ut gjennom en busk baklengs.og å se dem krangle akkuratt nå hjalp ikke stemningen du var i.

''Je-jeg vet, jeg kom hit for å unnskyld... for natten ...i Bahamas'' stammet Drake. ''Si unnskyld? Ved å kysse henne igjen?'' glefset Justin ''Han kysset meg ikke'' utbrøt du tilfeldig. HVORFOR I HELVETE SA DU DET?! ''Hva mener du at han ikke kysset deg? Ellie... Jeg så det med mine egne øyner når jeg kom inn!'' Sa Justin, overrasket over hva du nettopp sa. Du var også overrasket. Hvorfor ville du lyve til Justin? Det ville bare oppbygge utrengt drama. Selvsagt tenkte du ikke klart. ''Umm, han gjorde det ikke. Han kyssa meg ikke. Nei. Han var umm...'' surret du, og så på Drake i et forsøk for at han skulle gjøre ferdig setningen og redde dere begge to. ''Jeg var... jeg sorterte kjedet hennes. Ja. Det hele var flokete, du vet... Jellien. Ja... Jeg drev bare å vridde det tilbake for henne. Jeg kunne ikke nå det fra stolen,så jeg lente meg fram... Og det var når du kom inn. Og da du kom inn snudde jeg meg, og så hørte jeg du kom i-'' du avbrøt han. ''Okay Drake, han trenger ikke livshistorien din. Slutt å snakk'' lo du nervøst. ''Du holdt på med kjedet hennes?'' Spurte Justin Drake sukkende. ''Yeah. Jeg gjorde det, ikke sant? Ellie fortell han det'' oppfordret Drake deg, mens han så på deg. Oh perfekt, å lyve en gang var ille nok, men en andre gang? Det var et kyss på kinnet, er det så big deal og lyve for? Du debatterte i hodet ditt i et sekund og kom til konklusjonen at det var din ide, så det var bare å følge den. Du ville ha sett ut som en idiot hvis du byttet historie nå. ''Ja, han drev med kjedet mitt'' Løy du, og ser inn i øynene til Justin.

"Oh. Okay. Vell, i så fall... beklager bro" Justin slo til Drake svakt med knoken. Han unnskyldte seg? "Nei, hør bro... jeg burde be om unnskyldning" svarte Drake. YEAH! Pokker så sint bør du være!ropte tenkene. "Hva?jeg gjorde i Bahamas var uakseptabelt, uansett om jeg var full eller ikke. Det jeg gjorde var galt og jeg vet det." fortsatte han. Oh jadda jadda jadda,du ønsket at Justin ville bare fortelle ham å dra så du ikke trenger å føle deg skyldig eller klossete. Du hadde panikk, du svettet nesten over, på grunn av denne lille, hvite løgnen, det brant på leppene. Justin gikk tilbake og bet seg i leppene som om han tenkte over situasjonen - om han ville tilgi Drake eller ikke. "Det er greit mann, vi alle gjør dumme ting når vi er fulle, glem det. Vi bare later som det ikke skjedde" Sa han smilende. "Ja, later som om det ikke skjedde" gjentokk Drake.og Ser på engsteligheten din. "Aww, er vel ikke dette herlig." sukket du,og hevet øyenbrynene, og deretter slipper dem umiddelbart. "Hva er galt med deg?" spurte Justin, men før du kunne svare på spørsmålet, begynte en av tvillingene å røre på seg og begynte å gråte. Helt uten grunn skyndte du deg opp og stormet bort til sengene, og lurte på hva som hadde skjedde med din lille prinsesse Sadie.

kroppen Hennes bevegde seg, som hun gjorde det med vilje for å få oppmerksomhet, så du plukket henne opp og vugget henne i armene dine.I det du rørte henne, stoppet hun å gråte,det var beroligende å vite at hun bare ville ha hennes mamma."Hun er vakker ikkes sant?"strålte Justin. Sa han til og gikk litt bort for å la Drake se, men han drev allerede og stirret på deg, dypt inne, fordi han flyttet ikke seg engang. Du følte deg awkward med øynene på deg, men Sadie gjorde at du glemte alt annet som om det var bare deg og henne. Det sjokkerte deg hver gang du så på henne, som om du hadde glemt hvor vakker hun var. "Vil du holde henne?" Justin spurte Drake. "Nei, bro. Det er greit ærlig i-" Du avbrøt ham. "Jeg er sikker på at han har ting å gjøre." sier du i et forsøk for å holde Sadie i armene, men Justin hadde allerede tatt henne fra deg før du kunne engang bli ferdig med setningen. Det var vanskelig å si nei til ham, var han bare så glad.Han var en av de stolte fedrene som bare ønsket å vise fram barna sinne,du kan ikke klandre ham for de er vakkre, men nå var det ikke det riktige øyeblikket for Drake å være her,."Sørg for å holde hodet rett. Nei, ikke sånn. opp litt mer ... Hun ser ukomfortabel la meg ba-" Justin avbrøt deg . "Ells, chill. Han har det." Du gikk tilbake, og la hendene oppå hverandre,mens du bet leppene og så på mens Drake kurret over henne.Det banket på døren, og legen gikk inn, i sin hvite frakk.. "Mr Bieber, det er folk nede i resepsjonen som venter  å se deg som hevder det er svært viktig og at jeg hvis jeg ikke kommer tilbake uten deg så er livet mitt i spill..." informerte han Justin og ler nervøst. "Vel ... vil du sette livet ditt i spill?"spurte Justin leende. "nei!"svarte Legen umiddelbart. "Ja da får jeg vel bli med deg."lo Justin litt mer. "Det gjør ikke noe om jeg går i fem minutter for å se hvem som venter på meg gjør du? Jeg vil være tilbake før du aner det."Hvisket han og kysset deg på kinnet akkurat der Drake kysset deg. "Nei,... det går bra."varer du, og venter på ham for å forlate rommet slik at du kan tørke  skyld av kinnet ditt. Da døren lukket seg bak dem begge, endret humøret ditt på et sekund.

"Gi meg Sadie" krevde du uten å vente på et svar, og bare tokk henne ut av armene. "Hun er veldig vakker, akkurat som moren hennes." Svarte han. "Hvis han finner ut at vi løy da blir det. Bam. Enden''. utblurt du, og forsiktig bobbing Sadie opp og ned."Woah, vent et sekund .... vi? Du var den som løy i første omgang!" sa han. "Du var den ene .. som kysset meg!" ropte du, men ble mer roligere mot slutten av setningen for du husket at det var babyer i rommet. Du gikk frem og tilbake, for å analysere situasjonen. Det var enkelt å bare holde kjeft og gå vidre, men du hatet løgner. Du hatet det når Justin løyet til deg, så hvorfor skulle det være greit hvis du gjorde det mot ham? Selv om det var bare ett lite kyss på kinnet.Vardet fremdeles en løgn."Vel, jeg ikke kommer til å be om unnskyldning for kysse deg, men, jeg for at du ikke sa sannheten til han! Du var den som så på meg og i utgangspunktet tvang meg til å lyve. Hvorfor løy du egentlig? Hvorfor lot du meg ikke ved å bare si at jeg kysset deg? " sa Han, og brøyt den pinlige stillheten. Du måtte tenke på det for et minutt fordi du ikke viste hvorfor du følte behov for å lyve.Kanskje det er fordi det ville ha gjøre stemningen bedre, kanskje fordi det ville ha vært mindre bråk eller kanskje du bare ikke kan bli plaget med kranglene, hvem vet. Men det var tydelig Drake trodde du dekket for ham som et tegn på hengivenhet. Som om du passet på ham.du gjorde det, bare innse det ... han er Drake. Den Aubrey Drake Graham . "Jeg vet ikke, jeg tror jeg kunne bare ikke bli plaget med kranglet." svarer du. Han så ned og et smil bredte seg over leppene. "Hvorfor smiler su"?  spurte du, fordi det virket som en merkelig tid for å være smilende, hvertfall over situasjonen. "Ingen grunn, jeg bare ... Never mind." mumlet han. "Right ... vel .. uansett, du må fortelle Justin." forklart du  "å fortelle meg hva?"sa Justin, og kom tilbake gjennom døra. Du så på Drake i panikk og så tilbake på Justin. "Fortelle meg hva?"spurte  Justinigjen, og ser på dere begge. "Fortelle deg at ..." Drake så på deg, så Sadie, deretter tilbake til Justin. "Fortelle deg at jeg skulle gå ."Hjertet ditt bremset tilbake til det opprinnelige tempoet som du nikket i enighet med Drake. "Ok, vel hør ... vi bør møtes på studio på noen punkt. Bare send meg en tekst ok?" spurte justin retorisk.Drake nikket til ham, og så på deg og deretter til venstre."Jeg har savnet deg" Han sa han Pouting leppene ut som en invitasjon for deg å kysse ham. Du kysset ham, men bare for et sekund fordi du fortsatt hadde Sadie i armene dine. "Så, hvem var nede i resepsjonen?" Du spurte, prøver å glemme alt om Drake. "Å bare noen fans, jeg ikke engang vet hvordan de kom inn her. Noen av dem er gale jeg sverger, men jeg ga dem et par autografer og bilder for dedikasjon deres for å se meg. De spurte hvor du var og spurte meg å gi deg dette. " Han svarte, passerer du en stor hvit konvolutt. "Hva er det?" Du spurte da han passerte den til deg. "Vel, jeg gjetter det er et brev på grunn av den store hvite papiret konvolutt men hvem vet ... det kunne være en bombe." Han lo spydig. Det var hyggelig å se ham smile etter alt som hadde skjedd de siste par dagene. Det alltid gjorde du føler deg trygg, og bare det litt nervøs, som du likte fordi den fortelle deg at dine følelser for ham forble den samme som den første dagen du møtte. Du holdt Sadie i en arm og slo ham med konvolutten lekende med den andre armen. "Kan du ta henne mens jeg leser dette så du?" Du spurte og han løftet henne fra deg, og etterlater en kald vind fra der hun hadde varmet armen opp. Han gikk og satte henne tilbake i sengen og plukket opp den lille gutten som undersøkte konvolutten.

På forsiden var navnet ditt i hovedstedene med fancy vipper, som det var håndskrevet med de mest presisjon og det ble understreket pent tre ganger. Hva kunne Justins fans muligens skrive til deg bortsett fra hat mail for å stjele deres mann? Så du var litt nervøs da du rev ​​bakre del åpen for å lese hva som var inni.

"Ellie,

My Name er Ebony, jeg er 18 år gammel og jeg er fra Georgia Atlanta. Jeg husker en natt i soverommet mitt, februar 2009 var jeg bare rote rundt på youtube da jeg kom over en video av KidRauhl. Det var Justin synge en Ne-Yo sang og jeg husker ser på det å tenke wow, har denne gutten noe spesielt. Tre år senere, har min mening ikke endret - og det vil aldri.

Jeg var nylig på konserten hans her i Atlanta på Philips Arena, Front Row med en gjeng av mine venner. Lysene gikk ut og Justin begynte å synge en gang, men da Jasmine løp på scenen.Alle var forvirret og ingen visste hva som foregikk, men jeg kunne fortelle at hun skaper problemer (det ville ikke være første gang) og deretter musikken kuttet ut. Dvs da du tok mikrofonen og begynte å forklare historien din. Jeg husker ordene dine perfekt ...

"Im egentlig ikke sikker på hvordan dette kommer til å gå ned. Jeg slags nervøs. Så, jeg Ellie, men dere prolly allerede vet det. Jasmine Hooke-jeg mener .. Villegas, var riktig. Vi har noe åfortelle deg og jeg virkelig virkelig virkelig håpe det endrer ikke din mening om Justin fordi han ikke fortjener det. Han jobber utrolig hardt for dere, hardere enn du faktisk tror .. og han elsker hver eneste en av dere står her kveld med hele sitt hjerte. Alt han gjør, er for hver enkelt som noen gang har kjøpt en sang eller et album, som en måte å si takk for å tillate ham å leve sin drøm. Dere er så lojale mot ham, og han kjenner og setter pris på det, tro meg. Hvilket bare betyr at du fortjener å få vite ting jeg gjette. Men før jeg sier det .. Jeg vil bare klare opp et par ting før noen kaster en dom på meg. im ikke med ham for hans penger eller berømmelse, eller livsstil. Første gang vi møttes, hadde jeg faktisk bare våknet opp i en sykehusseng. Jeg hadde kutt over hele ansiktet mitt, var håret mitt et rot og jeg bare så forferdelig. Jeg hadde ikke engang at han skulle være der. Knapt glamorøse jeg vil si. Men jeg ikke se Justin dere så, så jeg en annen side av ham. Im ikke skryte, og jeg i hvertfall ikke ta sin kjærlighet for gitt og Im ikke ut til å gjøre dere sjalu eller stoppe deg fra å ha dine drømmer og hva ikke, dvs ikke hva im om. Jeg vet ikke hvorfor eller hvordan .. men jeg gjøre ham lykkelig. Og hvis du virkelig elsket ham så mye, ville du være glad for ham også. Teknisk sett er det ikke bare et toveis forhold mellom meg og ham. jeg må dele ham med millioner av andre jenter, pratically verden. Hvilken im fint med, fordi dvs hvor mye jeg elsker ham. Jeg vil heller dele ham med resten av verden, enn å ikke ha ham i det hele tatt. Vil dere heller se ham lykkelig? eller trist på grunn av dere? Så hva im prøver å si er at dette er det, er dette meg .. Ellie Bieber. bare en vanlig jente som har funnet noen hun kan ikke være uten. "

Jeg vet ikke om du husker meg, men jeg var viften ved fronten i den første raden. Jeg ropte til å oppfordre deg til å si hva du følte fordi i motsetning til enkelte andre fans av Justin, jeg virkelig beundrer deg. Du er forskjellig fra resten av jentene som Justin har vært med. God annerledes. Og etter alt du har vært gjennom, har du fortsatt klarer å smile og ha en le. Jeg så intervjuet du gjorde med pappz utenfor huset ditt når du sa Justin var en hallik, og det er ting som det, som gjør meg glad i deg. Du inspirerer meg til å bli en bedre person og jeg elsker det faktum at du ville gjerne dele Justin med millioner av jenter som ønsker ham. Jeg er så glad at han endelig har funnet en som deg, du er hva han trenger. Du er en sterk person for å kunne takle det som har skjedd med deg, vet jeg om det var meg, ville jeg ikke av vært i stand til å håndtere det ... spesielt med det hele å være i media som er en annen årsak til at jeg ser opp til deg. Du har kanskje ikke fans som Justin gjør, men du definitivt ha støtte der ute ...spesielt fra meg. Du er utrolig fantastisk og jeg vet at du vil behandle Justin bedre enn noen gang kunne. Gratulerer med tvillinger forresten, ja det var på nyhetene også, lol.

Så i utgangspunktet var dette brevet bare min måte å si takk for alt du har gjort for meg. Du kan ikke vite det eller føler det, men du fortjener all den støtte i verden, er noen som hater deg bare sjalu. Du er bra så ikke la noen fortelle deg annerledes. Jeg vil alltid være her for å støtte deg. Jeg elsker deg Ellie Victoria Bieber. :)

Kjærlighet Ebony xxx "

Etter å ha lest brevet, så deg på Justin over av barnesenger, som han stirret på tvillingene. "Hva gjorde det si?" Spurte han nysgjerrig. Du ville svare, men du kunne ikke, du bare raskt skummet brevet igjen. Du husker vifte som ropte, var hun den grunnen du selv sa hva du gjorde på scenen den kvelden. Og nå her hun forteller deg at du er en inspirasjon. En fremmed, som sa at du gjør dem til en bedre person. Er dette på ordentlig? Du hadde en merkelig følelse, slags ubeskrivelig. Glede og forvirring på samme tid. Justin merket at noe foregikk så han tok brevet fra hånden din og raskt lese den. "Din første bit av fanpost. Hun er rett om, vet du, med alt hun sa. Så hvordan føles det?" Han smilte. Du kunne ikke svare ham fordi du ikke engang kjenner. "Vel jeg hadde ikke ventet det, thats for sure. Jeg forventet å se drapstrusler eller et bilde av meg og deg med ansiktet mitt utbrent eller noe gale fra en fan." Du lo sjokkert."Hei! Ikke alle mine fans er gale du kjenner. Det er varer de, som Ebony for eksempel." Han sa flicking brevet og lo. "Hun er min fan faktisk" Du lo, forsiktig skyve ham. "Nei du har rett, hun er din fan, og det er langt flere mennesker som elsker deg så godt. Så bli vant til det." Han smilte, trekker du i så ansiktet var rett opp til hans. "Du er vakker, vet du det?" Han spurte, vippe hodet til høyre aldri så svakt. "Jeg ser ut som freakin 'walking dead." Du spøkte, men han ble 100% seriøse med hans ansiktsuttrykk ikke engang å endre en bit. "Jeg er stolt av deg." Han smilte, ser rett inn i øynene. Han flyttet fremover og du flyttet frem til å kysse, men like leppene var i ferd med å ta ... den lille gutten begynte å lage morsomme lyder. Du både lo fordi det er helt ødelagt for øyeblikket, så Justin bare raskt hakket deg på leppene og deretter gikk over til sprinkelseng med deg følgende bak.

"Du vet, vi trenger fortsatt å nevne ham." Du fortalte Justin som var lener seg over på siden av sin sprinkelseng fanget hans lille hånden. "Jeg vet, noen ideer?" Spurte han. Du trodde for ett sekund, men ingenting kom til sinnet. Pluss at du heter Sadie så det var bare rettferdig Justin fikk navnet gutten så lenge det var rimelig åpenbart. Knowing Justin, vil han sannsynligvis vil kalle det Justin Jr, Jason Born eller han vil finne en måte å gjøre det Beyonce relatert. Uansett, er det ikke skjer. Du ønsker ikke at barnet blir mobbet på skolen. "Umm, jeg vet ikke. Du velger, oppkalt jeg Sadie så det er bare rettferdig at du får DIBS på hans navn, men det må være rimelig." Du advare ham. Han trakk en tenkning ansikt og deretter gikk for å åpne munnen for å foreslå et navn, men du skjøt ham ned andre han flyttet. "Ikke Justin Jr" Han rynket pannen, som gjorde deg til å le. Han gikk for å si et annet navn og igjen, skjøt du ham ned. "Ikke Jason Born." Han rynket pannen igjen og trakk et ansikt som for å si Jesus kvinne, hvordan du selv vet hva jeg skulle si, som igjen gjorde deg til å le. Så for tredje gang gikk han til å foreslå et annet navn, og som forventet skjøt du ham ned. "Og nei, det kan ikke være noe Beyonce beslektet. Glem det." Og denne gangen har han frowned alvor som om du hadde virkelig vondt hans antydning om noe Beyonce relatert. "Hva skjedde med å la meg velge et navn?" Han lo og dro en annen tenkning ansiktet. "Ok, hva med Jay?" Han sa, med et nysgjerrig ansikt. Jay? Hmmmm.Kom til å tenke over det, hadde Jay en veldig fint navn. Jay. Jay Bieber. Det enda hørtes bra ut. "Ja, Jay. Jeg liker det. Jay Bieber." Du nikker godkjenning. "Fornavn etternavn, er Han Jay Bieber ... alltid i forbikjøringsfeltet. Jay Bieber, sjekk den i th-" Du utrydde ham av. "Ok, Shawty Mane ... roe ned på rap foran." Du lo, men han bare ignorerte deg, og fortsatte på rap tungetale.

Mens han var rapping, satt du i fornøyelsespark bare tenke deg selv at dette var det. Din familie. Justin, du, Sadie og Jay. Den slags må du litt å gjøre deg rive opp, men det faktum at du var nærmere med Justin nå enn du noen gang ble gjort deg lykkelig."Hvorfor gråter du fool" Justin sier i en morsom stemme legger armene rundt deg. "Er det hormoner? Fordi hvis det er jeg ikke kan håndtere din emosjonelle berg-og dalbaner av glede trist å sint og tilbake igjen. Skal jeg bare dra nå med en heldig flykte?"Han lo og sa: 'flykte' som Dory fra Finding Nemo. "Jeg er. Ikke. Vesen. Hormonelle." Du ler, slapping ham lekent. Han øste deg opp i armene, tok deg over til sengen og la deg ned så du var behagelig. "Du trenger litt hvile!" Han krevde. Men du ikke ønsker å hvile, du var så glade. "Jeg ønsker ikke å hvile." Du sutre. Før Justin kunne svare banket det på døren. Det var en blond kvinne og en gutt med Justins hår som så veldig kjent ...

De to første avsnittene er oversatt av Hana, resten er oversatt på google translate.

Vi har skrevet en del ganger at det tar utrolig lang tid å oversette (som du ser, så er denne delen utrolig(!!) lang!). Og da har vi fått kommentarer om at vi bare kan bruke google translate og kopiere der ifra. Så det har vi gjort her, og da ser dere hvordan det blir. Det er mye feil og ikke alltid like lett å forstå hva som skjer og hva som blir sagt. 

Vil dere at vi skal oversette skikkelig (da må dere vente litt lenger) eller bruke google translate? 

- Hana og Malin (Lene/skrivefeil)

justin på LAX flyplass-Hana

  - DATO:
 • 31.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 14:01
 • - KATEGORI:
 • Bilder
 • - KOMMENTARER: 1

Justin Bieber's Bedroom

Jeg er ikke 100% sikker på om dette er soverommet til Justin. Kanskje det er et av hotelrommene han har hatt? Men hotelrom er som oftest rene. Ansatte på hotel rydder alle rommene på hotellet hver dag på morgenen. Se på kommoden, det er sånn typisk 3-5dagers uheldig rot. 

Se nøye etter: Det ligger to personer under dynen! Hvem tror du Justin koser med her???

- Lene

  - DATO:
 • 31.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 13:43
 • - KATEGORI:
 • Andre ting
 • - KOMMENTARER: 4

Justin ble stoppet av politiet i Miami!


Det gikk rykter om at Justin ringte politiet for å få beskyttelse mot den enorme belieber-mengden, med den egentlige grunnen var litt mer flau:

"Det så ut som at de stoppet Justin fordi det så ut som at det var en 12-åring som kjørte bilen, og når politiet skulle til å snakke med ham, så de at det var Justin Bieber, og de bare snakket og lo, så dro Justin. Han var veldig høfflig og pålitelig når han snakket med politibetjentene" fortalte Binki og Jackie Parsons til Hollywoodlife.com.

- Lene

  - DATO:
 • 31.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 13:37
 • - KATEGORI:
 • Andre ting
 • - KOMMENTARER: 1

He dosent call us belieber anymore, just fans....
Q;Hva syns du?

-Hana

  - DATO:
 • 31.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 11:30
 • - KATEGORI:
 • twitter
 • - KOMMENTARER: 7

Selena vil ikke gifte seg med Justin

The 19-year-old singer-and-actress insists her relationship with the 17-year-old pop sensation is ?all good? but has no plans to tie the knot yet as she feels too young.

When asked whether she will marry Justin one day, she replied: ?No, I?m only 19!?

-Hana

  - DATO:
 • 31.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 09:10
 • - KATEGORI:
 • Blogg
 • - KOMMENTARER: 0

Justin tweets

Justin Bieber
»
Justin Bieber
»
Justin Bieber
»
SEAN KINGSTON
by justinbieber
  - DATO:
 • 31.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 08:57
 • - KATEGORI:
 • twitter
 • - KOMMENTARER: 0

trodde du dette var Justin?

Det er ikke Justin som synger...mange trodde t det var han men det er en annan gutt som er 12(?) år og heter Tae Brooks

 

han er så søt og flink!

-Hana

  - DATO:
 • 31.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 00:01
 • - KATEGORI:
 • Rykter
 • - KOMMENTARER: 3

Justin kan legge merke til oss...:P

Esin satt og tenkte slik * Justin legger nesten aldri merke til oss på twitter, hva med at vi heller sprenger innboksen hans på formspring?*

Jeg tenkte egentlig at det var en veldig god idee!

Så på Tirsdag kl 4 må ALLE skrive * Norwegian Beliebers love you, BIEBER2NORWAY* til han på formspring, MANGE ganger.. Det er ikke satt fram enda om den er ekte eller fake men jeg håper den er ekte.. det er bedre å prøve enn å ikke prøve ikke sant?

Formspringen er da www.Formspring.me/JBMusic.. Alle må spre dette videre slik at vi kan sprenge innboksen hans.. Jeg er nesten helt sikker på at han legger merke til oss denne gang visst formspringen er ekte!

Så alle sammen spre dette videre og dere som har blogg skriv det på bloggen jo mer folk, jo mer innsendninger jo større sjans!
#Jdbnorway

man trenger ikke å ha bruker...bare sonn btw

-Hana

  - DATO:
 • 30.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 23:38
 • - KATEGORI:
 • Fans
 • - KOMMENTARER: 4

happy b-day

Justin Bieber

-Hana

  - DATO:
 • 30.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 23:30
 • - KATEGORI:
 • Bursdager
 • - KOMMENTARER: 0

tweets fra Justin EDIT

Justin Bieber
Justin Bieber
Justin Bieber
Justin Bieber
  - DATO:
 • 30.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 23:23
 • - KATEGORI:
 • twitter
 • - KOMMENTARER: 0

Nye bilder av Justin som har legget ut....

37f2ee4ee41042dd96bd7f145af440bb_7.jpg (612×612)

Welcome to Miami

73b3323169a244908f91b936d14ce9b1_7.jpg (612×612)Skinny pants and some vans

-Hana

 

  - DATO:
 • 30.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 23:19
 • - KATEGORI:
 • Bilder
 • - KOMMENTARER: 0

Overboard!

Her kommer det noen sykt søte overboard videor av Justin som synger med 2 forskjellige jenter.
Jeg syntes Justin er sykt HOT som altid og han kommr sykt nærme?! :O
De er kjempe heldige.
 

 
Hva syntes du?
- Morsal


 

 

 

  - DATO:
 • 30.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 23:10
 • - KATEGORI:
 • Blogg
 • - KOMMENTARER: 3

Justin twittret om Greyson Chance

Her er videoen Justin la ut:

- Lene

  - DATO:
 • 30.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 12:23
 • - KATEGORI:
 • twitter
 • - KOMMENTARER: 1

Justin har fått nytt profilbilde på facebook og twitter

Facebook:
Twitter:LIker du det nye bildet hans? :)

- Lene

  - DATO:
 • 30.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 12:19
 • - KATEGORI:
 • twitter
 • - KOMMENTARER: 0

Justin: "looks like we should go #cone-ing. haha. #SWAG" (twitvid)

Hahaha, se reaksjonene på de som gir han tingene :ø Jeg ler meg halvt ihjæl!

- Lene

  - DATO:
 • 30.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 12:15
 • - KATEGORI:
 • Videoer
 • - KOMMENTARER: 3

Se hvem som er avbildet på boksen Selena sitter på under en konsert!

Hvem er det, tror du?

- Lene

  - DATO:
 • 29.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 15:03
 • - KATEGORI:
 • Andre ting
 • - KOMMENTARER: 3

Min favorittfremføring live, av Justin Bieber (må se)

Jeg har blitt helt FORELSKA! SEEEE så nærme og hun OLLG'en kommer! De ser hverandre inn i øynene, og jeg.. jeg.. jeg er helt trollbundet! HER er en video som viser hva Justin er god for! Dette er live, og nesten enda bedre enn den som han synger orginalt!

- Lene

  - DATO:
 • 29.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 15:01
 • - KATEGORI:
 • Videoer
 • - KOMMENTARER: 4

New Photo!


//jdbnorway.blogg.no


- Morsal

  - DATO:
 • 29.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 13:56
 • - KATEGORI:
 • Blogg
 • - KOMMENTARER: 1

Justin Bieber In Canada


men det gikk rykter om at han ble sett sammen Selena i FloRida- Morsal & Hana

  - DATO:
 • 29.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 13:55
 • - KATEGORI:
 • twitter
 • - KOMMENTARER: 0

Justin la ut nytt bilde på Instagram: "Sleeping beauty"

Haha, stakkars Kenny! :ø

- Lene

  - DATO:
 • 29.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 13:02
 • - KATEGORI:
 • Andre ting
 • - KOMMENTARER: 1

Jeremy Bieber har blitt verified på twitter!

- Lene

  - DATO:
 • 29.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 12:59
 • - KATEGORI:
 • twitter
 • - KOMMENTARER: 1

Nytt bilde av Justin på Instagram

  - DATO:
 • 29.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 12:58
 • - KATEGORI:
 • Andre ting
 • - KOMMENTARER: 0

Justin har på seg t-skjorte med bilde av Selena!

- Lene

  - DATO:
 • 29.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 12:56
 • - KATEGORI:
 • Andre ting
 • - KOMMENTARER: 0

Bieberlovestory: The Atlanta Hood - Del 28

"Hun våkner!"sa en kjent stemme i spenning.Du visste ikke hvem det var fordi du hadde øynene lukket, men du følte at noe skjedde fordi du hadde en stor Scurry av fotspor som fulgte den kjente stemmen.Du følte en hånd gripe din tett samtidig som du bevegde på deg og begynt å åpne øynene.Det varJustins- selvsagt, men hva skjer?"Ellie,Ellie kjære...Kan du høre meg?"Sa en annen stemme, men det var dempet og trist."Hysj,ikke hast henne med spørsmåerl!"hvisket Justin til de som prøvde å snakke til deg.Du visste ikke hvor du var eller hva som hadde skjedd,så følelsen av ukjent ble langsomt og tæret deg for hvert sekund lengere sekund.Su holdt øynene lukket."Er hun ok?Jeg trodde du sa at hun skulle våkne?"spurte en annen stemme i desperasjon."Kan alle bare være stillef or et sekund!"utbrøt Justin.

De sterke lysene brant øynene dine ogfikk degtil å squinte en stund før du kunne se noen farger eller figurer.Du kan lukte Justins parfyme, som beroliget deg litt, men du var fortsatt forvirret."Justin?"spurte du, vel vitende om at han var nær sonn at han kunne trøste deg gjennom hva som foregikk."Jeg er her baby.Jeg er her."svarte han,og legger armene rundt deg mens han kysser på toppen av hodet ditt."Hei du lille monsteret, kom over hit.Slutt å spis Ellies druer!Jazmyn...Jeg sa stopp!"Så snart du hørte noen si Jazmyn, frøs kroppen din og tankene flashet tilbake til det sekunde du trappet foten i intensivavdeling."Ellie?Hva er galt?"spurte Justin etter at du følte kroppen din frøs.Du kunne høre ham snakke,men du var ikke i det øye blikket med ham.Du så øynene dine passere navne skiltene...Ba,Be,Bi..og deretter Bieber.Fingrene dine rørte boksen samtidig som du stirret på sønnen din.Lukten av rommet, lydene og demp stemningen var der, fikk deg til å føle at du var tilbake i det eksakte øyeblikket."Hva skjer?Hva er galt med henne?"sa en annen stemme samtidig som du gikk til høyre,du huske den spennende følelsen i hjerte ditt som du var i ferd med å se den lille jenta for første gang.

                                 ENGELSK
 

"I Don't know! Ellie.. Ellie.. Answer me." Justin panicked. Your finger slides up the clear incubator and your heart drops to the floor. You remember shes not there. "Shes gone." You mumble to Justin, with tears in your eyes. "What do you mean? Whose gone?" He replies in a confused tone. "Justin what the hell is she talking about? Why is she staring at the floor. Something is wrong. Whats happened?" A voice asks. "I don't know" He snaps. "Looking for this?" Jasmine says, turning around with your beautiful little girl in her arms. You gasp and put your hand to your mouth, exactly like you did back in the moment. You remember now, she took her. You tried stopping her but you collapsed. Shes got your baby.'Jjeg vet ikke! Ellie...Ellie....svar meg.

                                          GOOGLE TRANSLATE

 

"HUN ER IKKE OVER HER. HUN ER BORTE. Jeg så det. Jeg SÅ ALT. JUSTIN vi må gjøre noe-" Han kuttet deg av. "Ellie. Høre på meg. HUN ER OVER DET. Vår lille jente er fin. RO DEG NED!" Han utbrøt, innpakning armene rundt deg igjen og stryket håret ditt. "Ellie, tvillingene er fine. Jeg lover deg. Og jeg er så stolt av deg." Din mor sa. "Mamma?" Du gråt, med tårer i øynene og holdt armene utHun ga deg den største klem, dyttet Justin ut i veien, men du brydde deg ikke. Hun gråt og du gråt i hverandres armer. En mødre klem er alt du trenger noen ganger. Det minner deg om dagene da du var yngre og hun ville klemme deg. Du skulle få den følelsen av safeness, som ingenting kan skade du

''De er vakkre Ellie,seriøst...jeg har gjort så mye fantastiske ting i livet men ingenting sammenlignes med dette''sukket han,og forstyrret stillheten i rommet.''hun tokk henne Justin,jeg vet at hun gjorde det.''utbrøt du,og prøvde å få han til og tro på deg.''Oh nei ikke dette igjen,Ellie se her jeg vet ikke om det er hormonene eller hva som helst me-''du avbrøt han.''Jeg er ikke hormonell!!''blefset du-''suree ser sonn ut.''lo han.Var det noe poeng i å forklare om hva som skjedde?Han kom ikke til å tro deg,han tror bare at du er hrmonell.Typisk gutt.''hvorfor tar du meg ikke seriøs?''du sukket.''Forrdi se....''svarte han og gikk over til den rosa barnesengen.Hjertet ditt banket fort,som om su var redd.For i hodet ditt,trodde du på at den var tom.Han gikk tilbake til over deg ag plasserte den rosa teppen i armene dine,men du lukket øynene for du var for redd til å se.''Ellie,det er Sadie.Jeg lover.Se på henne,Hun har leppene dine.''kurret Justin,som egenklig ikke snakket til deg men awww-et på Babyien i armene dine

Du åpnet øynene forsiktig,halv åpne,Med hjertet ditt som banket fort for i tilfelle det ikke var henne.Men i det sekundet du åpnet øynene og så på henne,det var obvisielt at det var din.Det var Sadie.Lille Sadie Bieber.Justin var rett,hu hadde dine lepper.Hun var så vakker og skjør.Liten og søt.Det er morsomt en så liten ting lagde så mye kjælighet fra no where,bare spenningen fra sømenne.Klar for å dusje henne.Du så for deg aldri noe så vakkert kunne leve,men fortsatt her er en defnisjon av perfekt rett i armene dine.''Jasmine var rett.''smilte du.og så på henne.''Jasmine?sant om hva?''spurte Justin forrvirret.''Hun sa at hun hadde din nese og øyner.Og hun gjør det.''svarer du.''Du må stoppe dette Ellie.Jasmine gikk fra sukehuset timevis''forklarte han.Du tenkte på alt dere har vært gjennom sammen...vile han tro på deg noe seriøst som dette,men nei.Han var ikke der,han viste ikke hva som skjedde.Du trodde du mista Sadie,men det eneste du ville vite var at hvorfor hun var ider.Hvorfor hadde hun ikke forsvunnet?''jeg skal til badet.brb for noen minutter.Prøv og ikke gå noen sted denne gange,yeh?''lo han,og poket tunga og deretter forlot rommet.

Du åpnet forsiktig øynene og med en gang du så henne viste du at det var Sadie. Lille Sadie Bieber. Justin hadde rett, hun hadde dine lepper. Hun var så vakker og skjør. Liten og søt. Du hadde aldri trodd noe så vakkert eksisterte, men her var definisjonen av en perfekt i armene dine. "Jasmine hadde rett" smilte du og så på henne. "Jasmine? Rett om hva?" spurte Justin forvirret. "Hun sa at hun hadde din nese og øyne. Og det har hun" svarte du. "Du må slutte med dette. Jasmine forlot sykehuset for flere timer siden" forklarte han. Du trodde at etter alt dere hadde vert gjennom..... ville han tro på deg, men nei. Han var ikke der, han viste ikke hva som skjedde. Du trodde du hadde mistet Sadie, men det eneste du ville vite var hvorfor du ikke gjorde det. Hvorfor hadde hun ikke forsvunnet? "Jeg skal på do, kommer tilbake om noen minutter. Prøv å ikke gå noen steder denne gangen da" lo han, og forlot rommet.

Det lille mennesket i armene dine fortærte oppmerksomheten din og kjærligheten i den grad at det var umulig å ta øynene bort fra henne. Hun var nydelig, fra topp til tå. Du glemte nesten at du hadde en annen nydelig baby også, helt til han begynte å gråte forsiktig. "Ooh, hva er det med broren din? Skal vi gå å finne det ut?" sa du til Sadie, som var litt dumt siden hun ikke kunne svare, men du følte behov for å snakke med henne. Så hun blir vant til stemmen din. Du fiklet med teppet hennes og la det rundt henne så hun skulle være konfortabel når du reiste deg og da datt det noe hvitt ut av teppet og ned på gulvet. Du gikk forbi det og la Sadie i krybben, fant ut hva som var galt med den lille gutten din og tok det opp på vei tilbake til sengen. Det var et stykke papir med navnet ditt på fremsiden.

"Ellie,

Jeg tenkte på alt du sa, og du hadde rett. Jeg ønsker at Justin skal være lykkelig og hvis han er fornøyd med deg, da er jeg lykkelig. Jeg satte Sadie tilbake i intensivavdelingen og deretter sa jeg til sykepleieren at du ville ha de på rommet ditt. Hva tenkte jeg på når jeg tok henne? Er vel kjærligheten som gjør deg gal. Hun er vakker forresten, jeg kan fortelle at hun kommer til å knuse hjerter i fremtiden. Bare sørg for at broren er der og kicker ass når en gutt gir henne trøbbel!

Jeg er virkelig lei meg for alt bryet jeg forårsaket, jeg kan se nå at det jeg gjorde var feil. Men lov meg en ting - at du vil elske Justin og behandle ham så godt at han aldri vil bli ulykkelig? fordi jeg elsker han og ville gitt han verden om jeg kunne, men du er alt han vil ha. Og jeg har endelig akseptert det. Ha det gøy med tvillingene og, jeg vet ikke. Kansje jeg ser deg igjen eller... kansje ikke. Men jeg er virkelig lei meg.

- Jasmine V x"

Du satt på sengen og holdt brevet i hendene. Du hadde ikke ventet dette i det hele tatt. Hun sa unnskyld og at hun aksepterte det faktum at Justin ikke vil ha henne. Drømte du eller skjedde dette virkelig?! Hun er ikke typen som gir opp og som ikke får hva hun vil ha, hun stopper ikke før hun vinner. Hvorfor er denne situasjonen annerledes. Skulle du tro på det, eller bare kaste det bort? Før du kunne gjøre en avgjørelse, åpnet døren seg og du krøllet brevet og la det under puten din. "Hva tok deg så lang tid Justin?" spurte du og slo og fiklet med puten så det så ut som du fiffet dem opp. "Jeg vet ikke hva som tar Justin så lang tid, jeg håpet faktisk at han skulle være her" sa en stemme. Du snudde deg umiddelbart og så Drake i døråpningen med blomser og en boks med sjokolade innpakket i en rosa sløyfe. "Hva gjør du her?! Du vet Justin vil drepe deg hvis han ser deg" sa du seriøst. "Åh, hei til deg også!" lo han. "Drake, jeg er seriøs. Det er best om du bare drar". Han ignorerte det du sa og gikk bort til deg. "Jeg kom bare for å gratulere deg og gi deg disse" smilte han."Det passer ikke så bra akkurat nå" svarte du og prøvde å få ham til å dra. Men hey, hvis de ble en krangel så var de vertfall på rett plass. "Aw, koman Ells. Ikke vær sånn. Jeg kom for å si unnskyld til han også. Du vet, å drepe to fugler med en stein" smilte han. Du ønsket at han kunne stoppe å smile. Det er alt han gjør og det vinner over deg. For smilet hans er nydelig. Som er grunnen til at han må gå. "Bare beklag en annen gang. Ikke nå. Jeg setter pris på blomstene, takk. Men vær så snill" sa du på en mest hyggelig måte. "Okey" smilte han igjen og kysset deg på kinnet, og akkurat da kom Justin inn gjennom døren....

hana,mona,lene og malin(hahahha mange)

cleo og justin?

Cleo gomez som er kusinen til Selena Gomez  skal møte justin 28 august ! hvis du ikke har hørt historien før så likte justin Cleo å hun likte han... de holdt på men ble ikke sammen !

fan94justinbieber

-Hana

  - DATO:
 • 28.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 16:32
 • - KATEGORI:
 • Rykter
 • - KOMMENTARER: 5

Et av de morsomste intervjuene av Justin!

Jeg dævver! Seriøst! Jeg ler meg halvt i hjæl!

- Lene

  - DATO:
 • 27.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 23:46
 • - KATEGORI:
 • Intervju
 • - KOMMENTARER: 4

Justin Bieber on 'The Talk'

Del 1:

Del 2:

Del 3:

 - Lene

  - DATO:
 • 27.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 23:08
 • - KATEGORI:
 • Videoer
 • - KOMMENTARER: 2

Justin: "On a jet to nowhere"

/justinbiebber

- Lene

  - DATO:
 • 27.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 22:56
 • - KATEGORI:
 • Andre ting
 • - KOMMENTARER: 0

Justin Bieber - Pray (Cover by Megan Nicole, fantastic video)

Jeg synst denne vidoen er helt fantastisk. Det var kjempesnillt gjort å gjøre det de menneskene gjorde! Dette viser at vi alle kan #makeachange!

Hva synst du?

- Lene

  - DATO:
 • 27.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 20:55
 • - KATEGORI:
 • Fans
 • - KOMMENTARER: 0

Behind the scenes

'

- Lene

  - DATO:
 • 27.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 19:09
 • - KATEGORI:
 • Videoer
 • - KOMMENTARER: 4

Pattie, Selena og Kenny - Nytt bilde

-Malin

  - DATO:
 • 27.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 18:11
 • - KATEGORI:
 • Bilder
 • - KOMMENTARER: 4

Stem på Justin for 'Beste mannlige video'

Er det én artist som virkelig har vist at det er lov å tro på drømmene sine de siste årene, så er det Justin Bieber (17).

Den nå 17 år gamle popartisten var en helt anonym gutt fra Canada før han ble kjent på YouTube og sikret seg en platekontrakt i 2009.

Siden den gang har Justin solgt bøttevis med singler, klatret gjentatte ganger til topps på hitlistene over hele verden og blitt et tenåringsidol uten like.

Så det kom nok ikke som et sjokk på mange (foruten ham selv) da den unge popsenasjonen vant prisen for Årets Nykommer på fjorårets MTV Video Music Awards.

I år er tenåringen nok en gang blant de nominerte og på årets prisutdeling, som går av stabelen på Nokia Theatre i Los Angeles den 28. august, er det musikkvideoen for hitlåta «U Smile» som har fått æren av å representere unggutten i kategorien« Beste Mannlige Musikkvideo».

Men han møter sterk konkurranse i blant andre Eminem (og Rihanna), Cee Lo Green og Bruno Mars.

Trykk på bildet for å stemme!

- Lene

  - DATO:
 • 27.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 12:19
 • - KATEGORI:
 • Priser
 • - KOMMENTARER: 1

Justin har ett helt nytt utseende på twitter!

I sammenheng med #showyourhearts og #makechange har Justin forandra utseende på hele twitteren sin! Det vil da si: Profilbildet, bakgrunnen og sideveggen. Han har også oppfordra oss til å forandre profilbildet vårt til akkurat det som Justin har, for å #makeachange!

Bildet du skal skifte til profilbilde:

Jeg skal skifte profilbilde, skal du? :)

- Lene

  - DATO:
 • 27.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 11:34
 • - KATEGORI:
 • twitter
 • - KOMMENTARER: 2

Nytt bilde av Justin

- Lene

  - DATO:
 • 27.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 02:37
 • - KATEGORI:
 • Andre ting
 • - KOMMENTARER: 1

Justin: "#showyourhearts"

  - DATO:
 • 27.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 02:35
 • - KATEGORI:
 • twitter
 • - KOMMENTARER: 0

Siste tweets fra Justin

 Justin Bieber 
 esther lapin 
 by justinbieber
 Jennifer♥ 
 by justinbieber
 The Bert Show 
 by justinbieber
 Justin Bieber 
 Justin Bieber 
 sarah borieux 
 by justinbieber
 Justin Bieber 
 Justin Bieber 

54 minutes ago 

- Lene

  - DATO:
 • 26.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 20:04
 • - KATEGORI:
 • twitter
 • - KOMMENTARER: 1

scooter og Jeremey tweeter og litt om historien

Scooter Braun
»
Scooter Braun
  - DATO:
 • 26.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 15:09
 • - KATEGORI:
 • twitter
 • - KOMMENTARER: 3

siste tweet fra Justin

Justin Bieber
Justin Bieber
-Hana
  - DATO:
 • 26.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 13:56
 • - KATEGORI:
 • Videoer
 • - KOMMENTARER: 0

Never say never i UK EDIT

Justin Bieber

 

24. juli i Storbritannia var dagen før utslippsdatoen av Never Say Never på Blu-Ray og DVD, men det var alikevel mulig å få tak i filmen! Over 500 fans møtte opp HMV i Oxford street, London, får å få tak i filmen 1 dag før alle andre. Fansen hadde til og med planlagt en liten ting... Alle hadde et Bieber-hode med seg! Skjekk ut hvordan det gikk i denne videoen:

 #justindrwbieber

-Hana
  - DATO:
 • 26.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 10:43
 • - KATEGORI:
 • Videoer
 • - KOMMENTARER: 5

Jelena på Hooters i går

- Lene

  - DATO:
 • 26.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 00:39
 • - KATEGORI:
 • Andre ting
 • - KOMMENTARER: 0

Test deg selv!

Tweet me your Sentence :') - I'll retweet them

Hva fikk du?

- Lene

  - DATO:
 • 26.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 00:39
 • - KATEGORI:
 • Andre ting
 • - KOMMENTARER: 6

Justin da han opptråde på Selena's konsert igår

 

#bibses

 

-Hana

  - DATO:
 • 25.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 22:44
 • - KATEGORI:
 • Verdens Turnè
 • - KOMMENTARER: 1

#sorryjustin er TT EDIT

Trends ¡¤Worldwide¡¤change

JB¢½NY

-Hana

  - DATO:
 • 25.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 22:21
 • - KATEGORI:
 • twitter
 • - KOMMENTARER: 3

tweet fra justin

Justin Bieber
»
Justin Bieber
Justin Bieber
-hana
  - DATO:
 • 25.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 22:12
 • - KATEGORI:
 • twitter
 • - KOMMENTARER: 0

Masse tweets fra Justin

Justin Bieber
»
Justin Bieber
»
Justin Bieber
@
»
Amy Bieber ♥
by justinbieber

Justin Bieber

had a and suprised the people. felt good to be on stage. nothing is changing that. 

 
Justin Bieber

Justin Bieber
»
Justin Bieber
»
Justin Bieber

Justin Bieber
»
Justin Bieber
»
 
»
ThamyLatinBelieber
by justinbieber

 

 

  - DATO:
 • 25.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 11:43
 • - KATEGORI:
 • twitter
 • - KOMMENTARER: 7

nye tweets fra Justin

Justin Bieber
  - DATO:
 • 24.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 22:36
 • - KATEGORI:
 • twitter
 • - KOMMENTARER: 0

Bieberlovestory: The Atlanta Hood - Del 27

Tårene brenner i øynene dine samtidig som du stirrer inn i inkubatoren der den lille jenta skal være. Hun burde være her ved siden av hennes bror, innpakket i rosa teppe som hadde blitt presset til hver side,noen hadde tatt henne. Hun burde ha vært knyttet til alle disse ødelagte ledningene slik at hun kan bli sterkere og sunnere. Men hun var ikke. Noen har fått henne, det er innlysende. Men hvem?

"Jeg advarte deg om å ta ham fra meg, Ellie." Sa en kjent stemme som tokk oppmerksomheten din. "Jeg advarte deg, og jeg fortalte dere begge at jeg ville gjøre livet deres til helvete." Du så opp for å se hvem det var, for å finne Jasmine som stod over den andre siden av rommet. "ser du etter dette?" flirte hun og bevegede armene, for å avsløre at hun holder en liten baby. Du dekket munnen med hendene og prøvde å ikke gråte når du skjønte at hun holdt Sadie. Du ville skrike og rope, men du kunne ikke,ordene kom ikke heller ut. Hjertet slo fortere enn du noensinne hadde opplevd, der var hun. Din lille jenta i armene til noen andre før hun kunne møte hennes egen mor. "Hva gjør du?"utbrøt du,og gikk mot henne for å få barnet vekk fra henne. "Ah ah ah, jeg ville ikke komme nærmere hvis jeg var deg. ett mer skritt  kan jeg bare tilfeldigvis slippe henne eller jeg vet ikke, bare forsvinne ut av døra."svarte hun, og setter en hånd på døren som svar bak henne. Du stoppet på stedet, og var i panikk og usikker på hva du skal gjøre. Alle de andre babyene lagt stille i sine kuvøser, uskadd og uvitende om at de delte et rom med barnet til en  av de mest berømte tenåringen på planeten.

"Bare gi meg henne." ba du med armene ut, cringing på hvert sekund som gikk fordi det var ett sekund lenger hun hadde babyen i armene. "Nei, hvorfor skulle jeg?" glefset hun gjennom betene tenner. "Fordi jeg er ikke sikker på om hun er trygg å være ute i inkubatoren. Så bare vær så snill, gi henne til meg."ba du, og gikk fremover igjen .. desperat etter å kjenne på en liten touch av jente. "BLI!"skrek Jasmine,og forstyrret freden som fylte rommet. Hvorfor gjorde hun dette? Hva hadde du gjort som var så  ille at hun skille bringe barn i dette? Justin valgte deg, men hun straffer deg fordi han ikke elsker henne. Det er ikke rettferdig. Det siste tingen du ønsket å være var hyggelig, men du var ikke i posisjon til å være frekk for jenta de sitt liv var i fare. "Jasmine, hva vil du jeg skal gjøre? Jeg skal gjøre det. Uansett hva det er, bare fortell meg. Du kan få alt du vil. Bare gi meg Sadie please. Jeg ber deg." Du hulket på stedet. "Sadie huh? Nice navn. Hei der Sadie. Du har din fars nese og øyne. Ja, du gjør det. Han er den beste faren. Så ikke gå å gi ham en hard tid når du er eldre. Han vil behandler deg som en prinsesse ingen tvil. "mumlet Jasmine, med tårer i øynene.

For et sekund, synted du faktisk synd på henne. Du vil aldri egentlig visste hva det var som å elske noen som ikke elsker deg tilbake. Sikker på at Jasmine ble en tispe på utsiden, men på innsiden når hennes vakter er nede, hun er sårbar og myk. Akkurat som noen jente. "Faren din kommer til å elske deg så mye at ingen gutt noensinne vil være god nok for deg, vet du det? Gutter som faren din er vanskelig å finne, så når du finner en som får deg til å le og gjør at du føler deg spesiell... ikke la ham gå. "fortsatte hum med tårer som fyllet opp øynene mer og mer. Hun var så dypt forelsket i Justin at hun var villig til å gå langt for å få ham. Det var ikke fordi hun var ond eller vridd, hun var bare en jente med kjærlighet. De sier kjærligheten får deg til å gjøre de villeste tingene, og du kunne se det nå. Det hele ga mening. Og hvis noen skulle vite om å være forelsket og å gjøre gale ting - det var deg. Du ble med en gutt som drev deg til å overdose på piller,var utro mot deg flerr ganger, og prøvde å drepe deg ved å kjøre utenfor et fjell kant. Så når du sier det sånn,høres det sprøtt. Crazy som helvete. Men han får deg til å le, og han gjør at du føler deg spesiell, som om du er den eneste jenta i verden. Han får deg til å føle deg vakker, selv når du er iført svette og er uten sminke. Så hvis hun føler for Justin på måten du gjør, er det forståelig hvorfor hun gjorde det hun gjorde. Du ville gå i langt for å holde Justin nå som du vet hvordan hans kjærlighet føles. Så var du ikke sint på henne, ikke i det hele tatt.

"Jasmine,jeg forstår."sier du rolig,og ber til Gud at alt dette ender godt. "Har du noen gang elsket noen som ikke elsker deg tilbake?"blefset hun. "Nei, men jeg fortså-" Hun avbrøt deg. "Så hvordan kan du muligens forstå å vite hvordan det føles å se den du elsker med noen andre?"blefset  Hun, deretter vugga Sadie forsiktig fra side til side. "Jeg fortjener ikke dette Jasmine.Ikke Justin heller. Jeg forstår at du elsker ham. Jeg skjønner det. Men hvis du virkelig elsker ham så mye som du sier at du gjør, så ville du bare la ham være lykkelig. Fordi han er glad, han er noinert for to Grammy-priser, og han er far til tvillinger. Vil du virkelig være den som tar lykken fra ham? Hvis du elsker noen, gjør du alt du kan gi i din makt for å gjøre dem lykkelige . Jeg vet at du såret og opprørt. Og jeg vet det er ikke lett å se ham med meg, men er ikke hans behov mer viktig enn din egen? "spør dunervøst.

Hun så ned på Sadie og trakk en halv hearted smil,hun visste at du hadde rett, men hun bare innrømmet det . "Jeg er sjalu på deg,du vet.Jeg har vært det siden det øyeblikket vi møttes."Sa hun, og så på deg. Øynene dine føltes awkward, du viste ikke hvor du skulle se på  så du så på Sadie. "Sjalu på meg? Hvorfor?"spurte du forvirret. Hun var sangeren,hun var den pene med gutter over alt på henne,hun hadde penger og berømmelse. Så hvorfor skulle hun være sjalu på deg? "Fordi jeg bare visste at vi en dag skulle ende opp der vi er nå. Jeg kunne fortelle på måten Justin så på deg at du var den ene. Han så aldri på meg sånn. Jeg var bare litt moro,du vet. Ingenting alvorlig, bare jenta han turnerte med .. der for å holde ham fornøyd, mens på veien. Du har alt jeg noensinne ville med ham. ekteskapet, huset, barna. Jeg ville ha alt. Hvordan gjorde du det? " Spurte hun, med en merkelig tone. "Hva mener du hvordan gjorde jeg det?" svarte du forvirret. "Hvordan fikk du ham til å elske deg med hver eneste bit av hjertet hans? Hva gjorde du? Jeg forstår ikke. Og ikke ta dette på feil måte, men du er en nobody. Hva er så spesielt med deg?" Spurte hun oppriktig nysgjerrig. "Jeg vet ikke, vi kan ikke hjelpe hvem vi forelsker oss i.Jeg våknet på sykehuset og han var der ved sengen min.Jeg Visste jeg at jeg skulle ende opp med å gifte meg med ham og få barn med han? Nei . Nei jeg gjorde ikke det. Akkurat som deg som ikke vet hvem der ute som venter på deg. "svarte du,og tar et lite skritt fremover, og prøver å ikke bli lagt merke til. "Ikke kom nærmere!" Utbrøt hun plutselig etter å ha sett deg gå videre. "Men Jasmine,hun er min. Hun trenger moren sin.Bare gi henne til meg."glefset du. Du mente ikke å glefse, men det var frustrerende at datteren din som du ikke hadde møtt ennå, var i samme rom, men det var ingenting du kunne gjøre. "Ikke snakk til meg sånn, tror du virkelig du er i en posisjon til å gjøre det? Fordi jeg mente det jeg sa ... Jeg vil bare forlate. Og du vil aldri se henne igjen."Ropte hun.

Hjertet ditt stoppet når du hørte ordene 'aldri se henne igjen ".Akkurat når du tror du nærmer deg det, smuldrer det hele ned foran deg."Bare gi henne til meg!"Skrek du.Hun knaste i huden rundt nesen og trakk Sadie tettere til brystet."Hva gjør du?"Skrek du,du så henne åpne døren."Jasmine, NEI. IKKE. JASMINE?"Skrek du samtidig som din datter forlot rommet i armene hennes.På en eller annen måte klarte å gå ut av døren raskt,du løp helt til du kollapset på gulvet i smerte.Dette kunne ikke skje.Ikke nå, ikke etter at du var så nær å komme til henne.Hvorfor kunne du ikke bare være rolig, så kanskje du ville ha Sadie i armene dine ...

-Hana

Bieberfacts

♥ Justin elsker å fortelle hvor mye fansen betyr for han og hvor spesielle vi er.

♥ Justin blir bilsyk hvis han er for lenge i bilen

♥ Justin pleier å høre på musikken hans for å huske hvor langt han har kommet.

♥ Justins første my world album ble platinum etter 3 måneder den var sluppet ut.

♥ Justin tokk med crudhen sin til en gullsmed butikk

♥ Justin hater egg

♥ Justin liker jenter med mørkt hår og mørke øyner

 ♥ Justin svarte ?DAMN STRAIGHT? når noen tweetet om at fansen er den mest sopportive og mest amazinge fans...

♥ Justin sa?HOLY CRAAAP!?når han så at han var TTT for første gang.

♥ Justin liker jenter som er selvsikkere og er slevsikker på kroppen dems.

Q:Noe du viste?

-Hana

  - DATO:
 • 24.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 12:18
 • - KATEGORI:
 • Bieberfacts
 • - KOMMENTARER: 1

Bieberlovestory: The Atlanta Hood - Del 26

''Damen forlot så fort som mulig etter at jeg fortalte henne at hun ikke kunne få tilgang til rommet uten bevis får at hun er familiemedlem.Så barna dine er trygge ,jeg forsikrer deg om at Mr og Mrs Bieber''informerte legen til dere.Du sukket i lettelse for et sekund,så du for deg det værste.Du burde ikke tenke negativt,men etter alt...hvem kan klandre deg?Mens legen og Justin fortsatte å snakke,sank du inn i en dype tanker mens du druknet fra stemmene ut til de ble dempet,som når du hører lyder under vannet.Lyden av legen si''ung dame''fortsatt å ekkoe i hodet ditt,og tenkte på om det var Jasmine som var hjerteløs nokk til å gå ned i så dype nivåer.Hun var en komålett tipse,men har hun virkelig guts for å ha gjore noe sånt?Tanken av det hele fikk hjertet ditt til å slå i et unormalt tempo,du hadde nettopp gått gjennom den verste opplevelsen av å ikke vite om barna dine var ok eller ikke og nå skjedde alt igjen.Ubevisstelig hadde du knytttet fistsen din.Ikke i sinne,men i frykt og panikk ved tanken av noen berøre barna dine. Justin begynte å rope plutselig av smerte,til du innså at du holdt hånden hans så hardt at du hadde presset på hånden hans...neglen din var gravd inn i håndflaten hans og fikk det til å blød.

''Jeg skal skaffe deg en plaster Mr.Bieber''buste legen ut litt for entuasiastisk med mer ineresse for Justin,enn det han hadde om deg som ligger i sykehussengen.Vel det er vell typisk,selv situasjoner som involverer om deg på randen av døden blir fremdeles skygget av Justin.Legen drev og letet med hans hvite uniform,og prøver å finne et plaster  for verdens mest populære tennåring.Det var ganske morsomt å se en voksen mann som dette for normalt var det tenåringsjenter som kaster deg over Justin.''er vanntett okay?Oh,og det er lilla for jeg vet at du like lilla.Du like lilla ikkesant?Hvis du ikke gjør det kan jeg finne en annan farge.Hva med blå?nei?du ønsker lille?''buste legen ut og passerer Justin en håndfull av lilla plaster fra den skjelvende hånden hans.''dude,chill.Lilla er greit,takk''Smilte Justin.Det ville ikke overraske deg hvis legen veltet og besvime rett der og da pågrunn av Justins smil var til å død av,men i stedet nikket han bare....og skuffende nokk besvimte han.

''Hva er det med deg?''spurte Justin rarene.Du så på mens han satt på plasteren på håndflaten hans,og gjemte den lille dråpen av blod som ikke egenklig trengte plaster,mens du tenket på et svar.''Han sa at noen prøvde å gå til barna,bryr du deg ikke engang?''spurte du,uten og svare på spørsmåle hans direkte.Legen forlot rommet stille,og viste at dere måtte snakke i privat.''vell jeg var,men så sa han at de var trygge.Du har ingenting å bekymre deg for.Du hørte han si at de kan ikke gå inn før de har bevis på at de er i familien,så slapp av''beroliget han deg og kysset deg på pannen.En del av deg ville tro på han men det var alltid noe på baksiden av hodet ditt som sier at du skal holde opp tankene for andre ting også.Var det Jasmine eller ikke?Spørsmålene brente på leppene dine samtidig som du lurte på om å spørre Justin eller ikke.''tror du det er Jasmine?''spurte du,du måtte ha bustet det ut ellers ville du ikke ha spurt.''jeg vet ikke,men du kan ikke bare skylde på henne.Det kunne ha vært hvem som helst''svarte han,Sukkene.Han hadde rett,det kunne ha vært hvem som helst.Kansje en crazy stalker fan som fant ut at du var i labour tidlig.Du ville ikke putte t\det i past at believers fant ut alt som skjedde i livet til Justin...faktum,de fant ut alt kansje noen av dem var flinke nokk til  å jobbe for MI5.''kansje det er en av mine stalker fans.''lo Justin og leste tankene dine.Du lo og la til et lite hjertet smil,for du var ikke sikker på hva du burde tenke.Alt  var et rot.

''Jeg skal gå å hente en drikke,vul du ha drink?''spurte Justin og gikk av sengen når ordene'vil du ha cola'kom ut av munden hans,var det som om du reiste tilbake for 2 år siden,når han spurte deg om du ville ha cola,mens du lå i sykehusetsengen og hadde nettopp møtt han.''vell vil du?''spurte han igjen,mens du var i en dyp dagdrøm.Du kunne se han bruke den lilla jakken han brukte,håret hans var litt overvokst men alt annet det samme.''hallo...earth to Ellie?!''sa han og hevet stemmen litt med en liten frustrasjon.Du ville ha en drink,men dagdrømmen ble alt for myndiggjøre så du kunne ikke svare.Du fikk sommerfugler i magen din samtidig som du husket at han snakket med deg helt til tidelig om morgnen,det er morsomt at han gir deg fortsatt sommerfugler etter alt det er 2 år senere.''Du tenker på den første dagen vi møttes,ikke sant?For jeg kan også se det.Håret ditt var et rot,du hadde kutt og blåmerker på ansiktet ditt og du så ut som en død menneske''sa han og var helt seriøst,og stod foran døra.Oh wow,får en jente til å føle seg spesiell?Men før du kunne fortesette...fortsatt han å snakke''Men jeg ville ikke ha byttet den dagen for verden.Det var perfekt,du ga meg sommerfugler med engang du snakka til meg''du kunne ikke hjelpe enn å smile som en idiot.Han viste alltid hva han skulle si for å holde ddeg søtt(?).''jeg vil ha vann''sa da,og så på han dra fra rommet.Når han gikk forbi vinduet poket han tunga si og ble borte.

Du hadde hodet ditt på puten og stirra på den hvite veggen,du huska hva som skjedde for 2 år siden før Justin kom tilbake med drinken.Det fikk deg til å panikke litt,og fikk deg til å puste fortere enn til vanlig.Men det var som forventet,Ryan prøvde å kvele deg...det ville skremt hvem som helst.Og hvis Justin ikke hadde kommet tilbake,ville du ikke ha vært her akkuratt nå.Du løftet og ansiktet ditt litt opp for å forsikre at ingen andre var i rommet,men det blokkerte ikke all ropinga som ekkoa i hodet ditt.''Oi get the fuck av henne''ropte Justin samtidig som han gikk gjennom døra.Ryan var bare ropte mishandling og deretter Justin slo ham.Du lukket øynene bare vente til minnet falmet, noe som skjedde raskere enn du trodde,du hørte lyden av en baby gråte. Du åpnet øynene igjen for å lokalisere hvor lyden kom fra, du å se en jente gå forbi vinduet ditt med en bunt av tepper i armene som var i bevegelse. Hun var forsiktig bobbing armene opp og ned, prøver å Hysj babyen som ikke hadde noen intensjoner om å være stille. Hun så utmattet, men måten hun kurret over det gjort deg så sjalu. Sjalu at du ikke hadde holdt babyiene dine som hun, sjalu at du ikke hadde vært oppe hele natten beroligende barna dine som hun hadde vært, sjalu at hun hadde dette lille mennesket som tilhørte armene hennes mens du ikke viste engang hvordan dine så ut.Idet eksakte øyeblikket, tok en sterk følelse over deg, forteller deg at bør gå å se dem, at du trenger det, en følelse av at du bare ikke kan ignorere. Og før du kunne engang tenke på det, var du ute av rommet og nedover korridoren.

Smerten fra midjen nedover var nesten uutholdelig å gå, men denne følelsen var din motivasjon for å holde deg gående. Du fulgte skiltene på veggene til du nådde intensivavdeling,legen sa at du ikke kan gå inn før du beviser at du er et familiemedlem, men døra var åpen .. gratis for alle å gå inn av utseende av det.,du gikk gjennom døren for å se hundre inkubatorer alle tidelte i rader. Rommet var så stille og mellow, alt du kunne høre var bittesmå hjertet overvåker forsiktig pipelyd som babyer i rommet prøvde å overleve med.Følelsen du hadde ble sterkere jo nærmere du gikk når du gikk forbi alle kuvøsene som hadde etternavn som begynner med A. Du ga ikke oppmerksomhet til hvor du gikk, du var for opptatt med å se på de lille babyene inni den store klare boksene. Noen var små, så små at de kunne passe inn i en av Justins capser. Men de var alle vakre små ting, så søte faktisk at de ikke virker ekte. Du passerte "Ba", så passerte du "Be", til du kom fram til Bi" ... på en måte,var du redd for å se, bare i tilfelle noe var galt. Hvorfor var denne følelsen som forteller deg til å se dem nå? Du så navnet 'Bieber .. gutt "du begynte å gråte. Det var galt å gjøre dette uten Justin men dette var det på tide å se en av dine små mirakler for første gang.

Øynene fulgte opp den store boksen, og gir deg en full innsikt av kroppen ligge der inne beveger med den minste bit. Dette var ham, din mini Justin. Etter seks måneders ventetid,fikk  du endelig møte ham. Du plasserte hånden på boksen, men kunne fortsatt ikke røre han,han hadde ledninger festet på ham overalt, men han var vakker. Vakrere enn noe du noensinne hadde sett. Det var din baby der inne, din lille menneske. Han hadde nøyaktig samme nese og lepper som Justins, de var så like at det fikk deg til æ gråte.gladtprer selvsagt, men det var bare ett av disse øyeblikkene som ikke kan settes ord på. Hendene hans var så liten, så Dinky og søt .. samme med føttene. Han var perfekt, mer perfekt enn du hadde forestilt seg ham å være. Du har aldri forstått mødre på tv når de ville snakke om den ubetingede kjærlighet til sine barn, men nå treffer det deg i ansiktet som en murstein. Ingen jente vil noensinne elske ham like mye som du kommer til å gjøre, og du vill aldri la noe såre ham. Han var din sønn, og nå er han den viktigste gutten i livet ditt.

Du gikk til høyre og så ned på navneskiltet før du så i den neste boksen.'Bieber ..Kvinne "var skrevet på den i rosa skrift.This is it,du får endelig møte din lille jente ..mini deg.Den som vil knuse hjerter, fordi hun er bundet til å være vakker.Øynene følger opp den store klare boksen for å se noe annet enn ødelagt ledninger.Hjertet ditt går inn overbelastning for du  skjønner ikke hvorfor er hun ikke der?.Hvor er hun?HVOR ER Sadie!?

-Hana

spørsmåler

 

i går:hva gjorde justin sonn at han kunne samle på penger til han og moren sonn at de kunne dra til disney land?

i dag:hva vil justin kalle gutten sin?(nåt han får en gutt lizmm)

-Hana

  - DATO:
 • 24.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 10:32
 • - KATEGORI:
 • Konkurranser
 • - KOMMENTARER: 2

Tweet fra Justin

Justin Bieber
»
Justin Bieber
-Hana
  - DATO:
 • 24.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 10:25
 • - KATEGORI:
 • twitter
 • - KOMMENTARER: 1

Justin ber for Norge!Suniva er hun som var hans OLLG i fjord ;)

- Lene

  - DATO:
 • 23.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 19:53
 • - KATEGORI:
 • twitter
 • - KOMMENTARER: 13

Jelena feiret bursdagen til Selena på Disneyland


Her er de på shopping i Disneyland!

Selena: ''Oh I don't know. I can't make up my mind. Just throw in one of everything!''

Det er ut som at Selena ikke klarer å velge, så hun tar en ting av alt :ø
(Det var Justin som betalte) 

- Lene

  - DATO:
 • 23.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 16:21
 • - KATEGORI:
 • Andre ting
 • - KOMMENTARER: 7

Nye bilder


Jazzy og Eirin

-Malin

  - DATO:
 • 23.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 12:09
 • - KATEGORI:
 • Bilder
 • - KOMMENTARER: 6

Jelena i LA i dag

Tror de er på en sånn donut-shappe eller noe ;)

- Lene

  - DATO:
 • 23.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 01:14
 • - KATEGORI:
 • Blogg
 • - KOMMENTARER: 2

Kjendiser ber for Norge og Oslo!

Vet at dette ikke har noe med Justin å gjøre, men blandt annet Kenny, Ryan G,Jasmine V og Ernie Halter har tweeta om det: Ingrid Molland 
 by LittlecBeadles
Katy PerryDet er så fint å se at de vet om det, og at de bryr seg! 

- Lene

  - DATO:
 • 23.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 00:39
 • - KATEGORI:
 • Andre ting
 • - KOMMENTARER: 3

Belieber døde idag

/bieberlove

Så trist :(

-Malin

  - DATO:
 • 22.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 23:07
 • - KATEGORI:
 • Fans
 • - KOMMENTARER: 4

blir det bieberparade eller ikke?

Etter alt det som har skjedd i Oslo nå, som dere sikkert har fått med dere, er det ikke sikkert det blir noe bieberparade i oslo den 30.Juli. Jeg har gått inn og sett på ''Endelig en ordentlig bieberparade'' og folk har spurt de om det blir noe parade. her er det en jente skrev på veggen:

-Hana

  - DATO:
 • 22.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 20:51
 • - KATEGORI:
 • Rykter
 • - KOMMENTARER: 1

@justinbieber

Doctor Stalker - Christian Beadles


I dedicate this one to all of my friends and supporters back in Atlanta! Love Love Love

-Hana

  - DATO:
 • 22.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 20:46
 • - KATEGORI:
 • Andre ting
 • - KOMMENTARER: 0

Who knew @justinbieber had his own sardine company?

-Hana


  - DATO:
 • 22.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 20:11
 • - KATEGORI:
 • twitter
 • - KOMMENTARER: 1

Siste tweet fra Justin

Justin Bieber

Justin Bieber
@
»
 
Justin Bieber
  - DATO:
 • 22.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 20:07
 • - KATEGORI:
 • twitter
 • - KOMMENTARER: 1

Justin har blitt lista en halv million ganger på twitter!

Kom igjen, beliebers, vi skal klare 1 million! Om du skriver om det, si at du tok det fra oss, for vi er de første som har blogget om det ;)

- Lene  - DATO:
 • 22.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 19:39
 • - KATEGORI:
 • twitter
 • - KOMMENTARER: 1

Chris Brown og Justin har samme kjede

/bieberl0ve

- Lene

  - DATO:
 • 22.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 18:12
 • - KATEGORI:
 • Venner
 • - KOMMENTARER: 1

Norway, NRK, #prayforoslo, Oslo, #osloexpl, Utøya og norwegians er TT på twitter!

Jeg vet at dette ikke har noe med Justin å gjøre, men det handler om hjemlandet vårt. Medfølelse! 

Trends · Worldwide · change

Det er på grunn av terrorangrepet som nå skjer i Oslo! Det er helt forferdelig å se på bildene og videoene som kommer frem! Bilder der lik ligger på gatene, med teppe over seg, og alt! HELT forferdelig! Det har nå blitt bekreftet at det er terrorangrep, og sitter og skjelver når jeg tenker på det! Kondolerer så mye til de som har mistet sine kjære! Håper dette ender godt til slutt! </3 Til dere som er på twitter, dere må tweete #prayforoslo! Ser at det er en del kjendiser som faktisk gjør det også. Fint å se at folk i andre land enn Norge bryr seg <3

Trends · Worldwide · change

Trends · Worldwide · change

Trends · Worldwide · change

- Lene

  - DATO:
 • 22.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 17:25
 • - KATEGORI:
 • Andre ting
 • - KOMMENTARER: 4

Spørsmål fra leser: "Kan man kjøpe 'Someday'-pakke? Hvor mye koster det?"

Marte: Jeg har et spørsmål, er det en hel pakke man kan kjøpe også får man alt det i ett? Og hvor mye koster det om ja? :)

Jeg er ikke helt sikker på om det går ann å kjøpe alt som en pakke. Men dette koster de hver for seg (i norsk pris):
1. Someday Fan Exclusive (den største Someday-parfymen) = 280,50kr

2. Someday-parfymen (den vanslige størrelsen på parfymen) = 226kr

3. Someday-hårspray elr. deodorant = 119 kr

4. Someday-Body Lotion = 149 kr

 (Men det er nok uheldigvis bare de i Storbritannia og Canada som for kjøpe de, så langt)

Her er nr. 1 = Someday Fan Exclusive (den største av Someday-parfymene)

Her er noen butikker du kan få kjøpt Someday (i Canada og Storbritannia):

- Macy's
- Sephora
- Nordstrom's
- Dillards
- Ulta
- Shopper's Drug Mart
- Lord and Taylor
- Belk
- Stage
- Bonton
- Boscovs 

Håper dette var bra nok svar :)

- Lene

  - DATO:
 • 22.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 15:38
 • - KATEGORI:
 • INFO
 • - KOMMENTARER: 8

Mine favorittintervju med Justin

Se så søte Justin og Jazzy er sammen! Helt nydelig!

- Lene

  - DATO:
 • 22.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 14:35
 • - KATEGORI:
 • Intervju
 • - KOMMENTARER: 0

Justin, Selena og Co på meksikansk restaurant

Den de feiret sikkert bursdagen til Selena på forhånd, siden Justin (i følge Selena) skal være i Atlanta i dag.

Tumblr_lopv24l8wp1qmnawio1_400_large

- Lene

  - DATO:
 • 22.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 13:40
 • - KATEGORI:
 • Andre ting
 • - KOMMENTARER: 0

Justin Bieber og Selena Gomez (2009-2011)

For en nydeli video!

- Lene

  - DATO:
 • 22.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 13:37
 • - KATEGORI:
 • Videoer
 • - KOMMENTARER: 2

Selena lo av graviditetsryktene
Selena Gomez ble ikke lei for graviditetsryktene, og begynte heller av le av dem.

Hun ble tatt med til sykehuset forrige måned fordi hun hadde vondt i hodet og var kvalm.

Men da hun ble spurt om hva hun synes om ryktene, svarte hun:

''I laughed. There is nothing you can do, you just have to blow them off.

Om hvorfor hun var syk: ''I wasn't really healthy. I was low in iron. I was dehydrated.

I had actually got back from vacation, so I wasn't overworking," forteller hun Now. ''I'm probably not the healthiest eater.''

/Celebtoday

- Lene

  - DATO:
 • 22.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 13:27
 • - KATEGORI:
 • Blogg
 • - KOMMENTARER: 0

Someday-pakken

biebersempire:
SOMEDAY GIVEAWAY!
Guess what? It?s a JUSTIN BIEBER Someday perfume giveaway! Im choosing one lucky winner to get this amazing package since my cousin bought it for me but i already had one. She a agreed to let me give it away to one lucky belieber! &amp; you?d be super lucky if they dont sell someday in your country yet! I?ll be using a random name generator to pick the winner. Winner will be picked in 2 weeks or less.
SHIPPING WORLDWIDE
Pack includes:
Someday laptop case
Large someday perfume
Travel size someday
Someday lotion
Someday hair mist
VIP card.. yeah its not valid anymore but you can still have it.
RULES
MUST BE FOLLOWING 
http://www.biebersempire.tumblr.com
http://www.biebersempire.tumblr.com
http://www.biebersempire.tumblr.com
http://www.biebersempire.tumblr.com
http://www.biebersempire.tumblr.com
all you have to do is reblog.
NO LIKES; JUST REBLOGS. (REBLOG AS MUCH AS YOU LIKE)
THANKYOU AND GOOD LUCK! :)

Om du tar bildet, si at du tar det fra oss, takk! :)

- Lene

  - DATO:
 • 22.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 13:23
 • - KATEGORI:
 • Bilder
 • - KOMMENTARER: 2

Justin får noen uker ferie før #Believe kommer ut

 

Justin Bieber vet allerede hva han skal bruke den lille ferien han kommer til å ta før Believe-albumet kommer ut.  

- Å hvile, og å bare være en normal tenåring, reporterer The Hollywood Reporter.
"
Det er fantastisk bare av å tenke på det, og ha det gøy sammen med vennene mine. Jeg vokser fortsatt, og når du jobber hver dag, for du egentlig ikke sjansen til å finne ut av hvem du er. Så med denne lille ferien, kan jeg tenke på ting som kommer til å skje, be (pray) og bare, vokse opp, på en måte. 

 

Nyt ferien din, Justin! Så skal vi gi nye oppdateringer om det nye albumet: #BELIEVE! :D <3

 

- Lene

 

 

  - DATO:
 • 22.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 11:43
 • - KATEGORI:
 • Andre ting
 • - KOMMENTARER: 2

Justin Bieber sitt hode har blitt laget i gull!

Bildet ovenfor er en sniktitt på Justin Biebers hode laget i ekte gull. Det er til sammen verdt over 1 million dollar (Nesten 5,5 millioner norske kroner). Skulpturen som ble laget på ti uker, og bare håret (som er verdt $250,000) tok tre uker å lage. Grunnen til at den ble laget er fordi de ville vise hvor allsidig gull kan være, og hvordan det kan brukes i moderne kunst.

- Lene

  - DATO:
 • 22.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 11:34
 • - KATEGORI:
 • Andre ting
 • - KOMMENTARER: 0

Rihanna kissing Bieber!

Rihanna var på Island Def Jam's hovedkvarter i New York City i går, og i forbifarten stjal hun et lite kyss fra Justin Bieber :)

- Lene

  - DATO:
 • 22.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 11:33
 • - KATEGORI:
 • Venner
 • - KOMMENTARER: 0

5 sanger som inspirer Justin

justinbieber

5 songs that inspire me - http://t.co/SJwCIst


?Man In the Mirror? by Michael Jackson

?You can feel the emotion in what he's saying, and how it's about looking into yourself. The message behind it is great. It?s a really inspiring song.?

?I Believe I Can Fly? by R. Kelly

?This song is kind of like Never Say Never, where anything is possible, and you just have to believe. It?s definitely uplifting."

?Dear God? by Boyz II Men

?My mom has been listening to Boyz II Men ever since I was little. It was always on in the house. Now, this song is in my iTunes."

?Down to Earth? by Justin Bieber

?It's about my parents splitting up when I was really little and about the struggles I went through and am still going through. I think that's inspiring because so many kids? parents are divorced nowadays.?

?Never Say Never? by Justin Bieber, featuring Jaden Smith

?We actually did the song 'Never Say Never' first, so in a way it inspired the movie, which is basically about me, a small town kid, being able to live his dream and be successful. The message is don?t ever give up, so I think it was perfect for that.?

-Hana

  - DATO:
 • 21.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 22:00
 • - KATEGORI:
 • twitter
 • - KOMMENTARER: 1

siste tweet fra Justin

Justin Bieber
  - DATO:
 • 21.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 21:58
 • - KATEGORI:
 • twitter
 • - KOMMENTARER: 1

Nytt bilde

 

(jbswag)

Justin og hunden til Chris Brwon<3

-Hana

  - DATO:
 • 21.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 21:50
 • - KATEGORI:
 • Bilder
 • - KOMMENTARER: 1

Bieberfacts

De er engelske,men dere kan bare trykke på den oversette greia fra goggle:D

♥justin loves the smell of pizza, thats why he smells it before eating it.

♥when justin has a half smile, it means he wants to get to know you better.

♥justins closed mouth grin means that he?s trying to be nice to people around him, although he has alot on his mind.

♥justins big smile means he?s having a good time and is comfortable with the people around him.

♥tayor swift is protective over justin.

♥justins bike is purple.

♥people actually mistaked Scooter?s girlfriend for justins girlfriend as they were seen at the Black Eyed Peas concert

♥justin and jasmine villegas were seen sitting together at the KCA?s and had a deep conversation backstage alone.

♥justin hopes to meet ?the one? during his summer tour by meeting a bunch of different girls.

-Hana

  - DATO:
 • 21.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 21:15
 • - KATEGORI:
 • Bieberfacts
 • - KOMMENTARER: 0

Bursdags video til Justin

Tumblr_looj1jnhuh1qjkyt6o1_500_large

Jeg (Malin) har tenkt å lage bursdags video til Justin. Jeg vet det er lenge til. Men er bedre å starte tidlig isteden for å ikke bli ferdig med den i tide. Justin blir 18 år(!!!!!!!!!!!!!!!!) og utrolig mye har skjedd i livet hans de siste årene. I bursdags videoen skal jeg ha med morsome, triste, søte og glade øyeblikk i karrieren hans fra begynnelse til nå. 

Noe annet jeg kunne tenkt meg i videoen er bilder og videoer av fans som vil si gratulerer med dagen til ham, eller bare en liten helsing. 

Bilde; Bilde av deg eller ham, med tekst på et ark du holder, eller en tekst som er skrevet på bildet. (Ikke skriv twitternavn, hvis du vil ha med twitter navn husk og skriv det i mailen, ikke på bildet)  Bruk "Bilde til video" som emne.

Video; Den må være maks 15 sek. Ikke rediger inn twitternavnet ditt i videoen. (Hvis du har youtube kan du legge den ut der og sende linken til meg på mail) Bruk "Klipp til video" som emne

Mail; jdbnorge@hotmail.com

Spre dette, så flere blir med! 

-Malin

  - DATO:
 • 21.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 20:47
 • - KATEGORI:
 • Bursdager
 • - KOMMENTARER: 1

Bieberlovestory: The Atlanta Hood - Del 25

Justin sto og stirret på deg i vantro, du dro ut slangene fra halsen din og nesen din og ignorerte at det gjorde vondt. "Hvem lyver?" sa Jasmine og stakk hodet inn gjennom døren for å finne ut hva alt dette bråket var om. "Du! Kom igjen... si det til ham. Fortell ham at du ikke er gravid Jasmine. Fordi du ikke er det. Jeg vet du ikke er det. Ikke tro på henne Justin, hun er ikke gravid. Hun prøver å vinne deg tilbake, alt er løgn og hun er ikke gravid" ropte du og brøt sammen i tårer.

Justin løp bort til deg og holdt rundt deg så hardt at du fikk problemer med å puste, men du brydde deg ikke... Du opplevde noe du ikke trodde du kom til å oppleve igjen, så han kunne klemme deg til du ble blå og du hadde ikke brydd deg. "Sshhh, Shmells, ro deg ned. Jeg er her, alt er ok. sshh" hvisket han og vugget deg frem og tilbake i et forsøk på å roe deg ned, men det funket ikke. "Justin, hun lyver. Hun er ikke grav-" han avbrøt deg. "Sshh, Ellie. Hva snakker du om? Hvordan vet du det? Jeg fant det ut for bare noen få timer siden. Hun er gravid Ells. Jeg er så lei meg" mumlet han, og holdt rundt deg igjen. "Det er hun IKKE! Hør på meg... Hun lyver! Hun skal fake en spontanabort" ropte du og skubbet han bort. "Nei, gjør jeg ikke, hvorfor sier du det? Du er bare sjalu fordi jeg er gravid" flirte Jasmine. "Ells, hun gjør ikke det. Noe måtte vert galt i hodet på noen som ville gjort noe sånt. Hun lyver ikke" sa han og prøvde fortsatt å roe deg ned. Hvorfor tror han ikke på deg? Det er ikke vanskelig å tro at Jasmine kunne funnet på noe som dette. Alle andre ville sett det, så hvorfor ser ikke Justin at hun lyver? Har han blitt så glad allerede for å bli far igjen, at det har blindet ham?

Du kunne se at Justin prøvde å ordne opp i dette inne i hodet hans, fordi han bet seg i leppa og så ned på gulvet. "Face it Justin, hun måtte vert i garderoben min når jeg fortalt deg det" flirte Jasmine. Garderoben? Det var det! "JEG VAR DET!" ropte du glad fordi at om et par minutter ville Jasmine bli ferska. "Hva mener du med at du var det? Du var ikke det. Det er en ting å lyve om at jeg ikke er gravid og nå hevder du at du var i MIN garderobe? Hvor langt skal du gå Ellie?" lo hun. "Ja, hva mener du med at du var der?" spurte Justin forvirret. "Jeg gikk inn, så hørte jeg henne og åpnet en dør, gikk inn og gjemte meg. Jeg hørte alt. Jeg hørte at du sa at du lå med henne og du løy til meg Justin. Jeg hørte du gikk med på å ha sex med henne en siste gang for at hun ikke skulle fortelle meg om forje gang. Og jeg hørte at hun fortalte deg at hun var gravid, du sa ingenting... du bare forlot rommet" forklarte du og så på Justin's øyne som nå var bredere enn vanlig. "Jeg hørte telefonsamtalen til bestevennen din der du forklarte at du skulle fortelle Justin at du var gravid, og så fake en spontanabort så han skulle synes synd på deg så han forlater meg. Jeg hørte at du snakket om at dere hadde sex på settet av baby, på biljardbordet. Og jeg hørte at du trodde denne planen ville funke" sa du og så bort på Jasmine som var helt rød. 

"Ells, jeg er så lei me-" du avbrøt ham med et kyss. Du døde etter å bare føle leppene hans helt siden du skjønte at du var i live. Å tenke at du aldri fikk kysse ham igjen gjorde dette kysset til det aller beste kysset du noensinne hadde hatt. "Hva var det for?" spurte han overrasket, fordi han trodde du kom til å være sint på ham. "Jeg elsker deg. Vet du det?" sa du, og flettet fingrene dine med hans. "Jeg trodde jeg aldri kom til å høre de ordene fra munnen din igjen" svarte han, og kysset hånden din. Før du fikk svare, kremtet noen.... Som fikk begge til å snu seg og en doktor sto i døren. 

"Ahh, Mrs. Bieber. Du er ok" utbrøt han i glede. "Ja" smilte du tilbake, så så du bort på Justin og skviste hånden hans. "Det er flott, men jeg kom bare for å fortelle dere at en ung dame kom inn på intensivavdelingen og spurte desperat etter hvor tvilligene lå".......

Sorry for at det ikke kom en del igår, fikk ikke tid! Og fikk ikke kontakt med noen av de andre.

-Malin

Dagens spørsmål

Hva heter bestefaren til Justin(morfaren)?

-Hana

  - DATO:
 • 21.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 19:00
 • - KATEGORI:
 • Konkurranser
 • - KOMMENTARER: 4

The BIEBERTINI

Justin Bieber MARTINI DRINK Biebertini

-Malin

  - DATO:
 • 21.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 18:54
 • - KATEGORI:
 • blad
 • - KOMMENTARER: 3

Justin og Selena i LA

image

image

image

Finner jeg flere bilder legger jeg de inn her.

-Malin

  - DATO:
 • 21.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 18:53
 • - KATEGORI:
 • Bilder
 • - KOMMENTARER: 0

Rihanna kysser Justin

image

-Malin

  - DATO:
 • 21.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 18:43
 • - KATEGORI:
 • Bilder
 • - KOMMENTARER: 0

Bilder med tekst

image

-Malin

  - DATO:
 • 20.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 20:49
 • - KATEGORI:
 • Bilder
 • - KOMMENTARER: 10

Justin er i Atlanta på Selena's bursdag

Selena skal ikke være sammen med Justin på bursdagen hennes. Moren hadde planlagt noe og Selena tror Justin kommer til å være i Atlanta.

"I actually think he'll be in Atlanta. But that's OK. We all gotta work.

-Malin 

  - DATO:
 • 20.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 18:14
 • - KATEGORI:
 • Venner
 • - KOMMENTARER: 0

#BeliebersRespectSelena


Alle skal spre dette over allt.
Vi skal prøve og få #BeliebersRespectSelena for Selena sin skyld, Og får Justin Bieber sin skyld.
Det var så UTROLIG mange som har kommentert stygge ting til Selena hun har vært utrolig lei seg også og det er ikke noe hyggelig og få stygge kommentarer, tenk vis det hadde vært DEG hvordan hadde DU følt deg og få stygge kommentarer bare for og være sammen  med Justin?
Så vi gjør dette for Selen a sin skyld fordi hun har BURSDAG og hun blir jo kjempe glad og se at det er noen som er glad i henne.
Så håper mange som mulig vil være med på dette. Selvom du er en hater og ikke liker de to sammen så håper vi at dere vil være med, det hadde betydd så masse for Selena og Justin Bieber.
You hurt Selena Gomez it's HURT Justin. Og dere vil vell ikke se Justin ha det vondt? Det er vell ingen belibers som vil se Justin lei seg eller ha det vondt fordi det er folk som driver og kommenterer stygge ting til Selena.
Og v gjør dette bare for JUSTIN & SELENA = JELENA!


Og jeg vet at Selena har gjort mange gale ting, men det er vell ikke så lett og være kjent heller. Og jeg (Rosey/Morsal) Får utrolig dårlig sammvitighet for at jeg ikke liker selena gomez så godt.
Før så hata jeg Selena Gomez fordi han var sammen med Justin, men etter og se folk driver og skrive stygge ting og se på den videon. Og se Selena gråte gjør det utrolig dont i hjerte mitt. Og jeg vil ikke se Justin være lei seg.
Så Fredag 22Juli så håper jeg mange vil være med på dette og vi skal få til at #BeliebersRespectSelena er på TT

  - DATO:
 • 20.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 12:22
 • - KATEGORI:
 • Blogg
 • - KOMMENTARER: 20

Spm

i går:Ossen mobil har Justin?

i dag:hvem var Justins første kjærste?

-Hana

  - DATO:
 • 20.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 10:22
 • - KATEGORI:
 • Konkurranser
 • - KOMMENTARER: 4

Nytt bilde

Tumblr_lolf50rias1qbm6umo1_500_large

Mitt nye favoritt bilde av Justin ♥ Nydelige øyne!

-Malin

  - DATO:
 • 19.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 23:29
 • - KATEGORI:
 • Bilder
 • - KOMMENTARER: 2

Justin Bieber - The Brown Family and PhoneGuard

 Og til dere som lurer, JA, Justin skal gi bort tourjakken sin (som blir signert!)

- Lene

  - DATO:
 • 19.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 22:29
 • - KATEGORI:
 • Videoer
 • - KOMMENTARER: 3

Siste tweeter fra Justin

 Justin Bieber 
 Justin Bieber 
 Justin Bieber 
 Justin Bieber 
 Shannon Nixon 
 by justinbieber
 Elisheva G. 
 by justinbieber
»
 Justin Bieber 

20 minutes ago 

- Lene

  - DATO:
 • 19.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 22:24
 • - KATEGORI:
 • twitter
 • - KOMMENTARER: 1

Justin, Chris Brown og David Banner i studio

-Malin

  - DATO:
 • 19.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 15:15
 • - KATEGORI:
 • Bilder
 • - KOMMENTARER: 1

Skal Selena være med på privatkonserten?

Tenårings-stjernen forteller til Close Magazine at han skal gjøre en liten privat konsert for Beckham guttene - Brooklyn, Romeo og Cruz hjemme hos Beckham. 

Justin har møtt Beckham før og ifjor var familien på konserten i MSG og Justin forteller også at kanskje Selena Gomez skal joine han. 

''Jeg har lovt dem å gjøre en konsert for guttene, hvis David lover å gi meg litt privat fotball trening'' sa Bieber.

''David er en fantastisk far og sa hvis jeg gjor det hadde guttene blitt utrolig takknemlige, så jeg måtte bar si ja. Men nå som de har ei jente i familien, så kommer kanskje Selena og dedikerer en sang til Harper.'' la han til.

/jbiebernews

-Malin

  - DATO:
 • 19.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 15:12
 • - KATEGORI:
 • Andre ting
 • - KOMMENTARER: 1

Nye bilder

Tumblr_lojy94xptt1qcb3f6o1_500_large

Tumblr_lokb0y2sjq1qflj5to1_500_large

Tumblr_lojluelp5t1qdrjcxo1_500_large
Vet ikke om dettte er nytt, men har ikke sett det før.

-Malin

  - DATO:
 • 19.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 13:26
 • - KATEGORI:
 • Bilder
 • - KOMMENTARER: 0

Eget domene

Team Bieber♥'s Photos - Profile PicturesTeam Bieber♥'s Photos - Profile Pictures

Nå har jeg kjøpt eget domene til bloggen, men tar et par dager før det funker. Vi kommer ikke til å blogge der før vi har fått fikset design og har kommet skikkelig inn i det nye systemet, så legger ikke ut link ennå. 

Vi gjør dette for å vise dere at denne bloggen er seriøs og at vi ikke kommer til å slutte å blogge på en lenge! Vi skal prøve å få bloggen til å bli mer oversiktlig og at det skal være lettere for dere å finne det dere leter etter. 

Men er det noen som vet om en person som lager design til .com, .net, .no osv? Trenger virkelig tips!

-Malin

  - DATO:
 • 19.07.2011
 • - KLOKKA:
 • 13:22
 • - KATEGORI:
 • Design
 • - KOMMENTARER: 7
hits